Hava Durumu

BUSİAD, Güçlü Türkiye, Güçlü Ekonomi

Yazının Giriş Tarihi: 27.08.2016 04:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 04:36
BUSİAD ülkemizin son durumu ile ilgili bir eylem planı ortaya koyacak. İlk etapta Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD), üyesi olan yabancı sermayeli ya da yabancı ortaklı firmaların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştireceği basın toplantısı ile yabancı sermayenin Türkiye’ye duyduğu güveni, ülkemizdeki yatırım ikliminin elverişliliğini ve gelecekte de bu ortamın süreceğini vurgulamayı ve “Güçlü Türkiye, Güçlü Ekonomi” mesajı verecek.
BUSİAD Başkanı Günal Baylan, bu süreçte siyasi görüşü ne olursa olsun bütün siyasi partilerin, medya kuruluşlarının ve sivil toplum örgütlerinin birlikte hareket ederek tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan anlayışını perçinlediğini söyledi. 



Baylan, “Türkiye’nin ekonomi göstergelerinde gerileme ve sosyo-ekonomik alanda da itibar kaybı yaşanmaması adına, gerek hükümet gerek STK’lar nezdinde önemli çalışmalar başlatıldı. 38 yıldır kentin gerek sosyal gerek ekonomik açıdan gelişimi adına birbirinden değerli projeler hayata geçiren ve sayısız çalışmaya imza atan BUSİAD da bu çerçevede, üyesi olan yabancı sermayeli ya da yabancı ortaklı firmaların temsilcilerinin katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyecektir” diye konuştu. 

Milli irade destanı

Fethullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) 15 Temmuz´daki darbe girişimi sırasında BBŞB, AA ve İHA’ca çekilen 94 fotoğraflardan oluşan “15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisi”, Kent Müzesi’nde açıldı.  
Büyükşehir’in himayesindeki sergiye, BaşkanRecep Altepe, Vali Yardımcısı Yunus Fatih, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve davetliler katıldı.

Mudanya’da deprem paneli



Mudanya Belediyesi, Bursa Şehir Plancıları Odası ve Bursa Jeofizik Mühendisleri Odası işbirliği ile  bir panel düzenleniyor.
Düzenlenen  panelde “Mudanya’da Deprem ve Planlama”  konusu masaya yatırılıyor. “Mudanya’da Deprem ve Planlama” konulu panelin konuşmacısı CHP İstanbul Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Gülay Yedekçi. Panel bugün saat: 10.30’da Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.