Hava Durumu

BUSİAD’da büyük buluşma

Yazının Giriş Tarihi: 03.09.2016 07:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 07:06
Ülkemizin ikinci, Anadolu’nun ilk SİAD’ı olan BUSİAD önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.
BUSİADEVİ’nde yapılan toplantıda Bursa’daki yabancı ortaklı şirketler ve yabancı sermayeli şirketlerin temsilcileri bir araya geldi.
BUSİAD Başkanı Günal Baylan ve şirket temsilcileri ortaklaşa düzenledikleri toplantıda Günal Baylan son olayları değerlendirdikten Türkiye’nin yatırım açısından güvenilirliğine dikkat çekti ve bazı konulardaki ortak endişeleri dile getirdi.



Baylan’ın ardından söz alan bazı yabancı firma temsilcileri, Türkiye piyasasında faaliyet gösterdikleri alanlarla ihracat ve ciro oranlarına değinerek; Türkiye’ye güvenmeye devam ettiklerini ancak ülkenin hızla normalleşerek, yoluna çok daha hızlı bir şekilde devam etmesi gerektiğini kaydetti. 
Söz konusu firmaların yurtdışında bulunan tepe yöneticilerinin ilk etapta Türkiye’de yaşananları anlamakta zorlandığını ve endişelendiklerini dile getiren firma temsilcileri, sonrasında demokrasi sağduyusunun galip gelmesiyle her şeyin eski seyrine döndüğünün ve söz konusu firmaların Türkiye’ye olan güvenlerinin tam olduğunun altını çizdi.

Toplantının önemi

BUSİAD’da düzenlenen toplantıyı önemsiyorum. Çünkü ülkemize ve ortaklarına güvenerek milyarlarca dolar yatırmış şirketlerin yöneticileri toplantıdaydı.
Burada bu tepe yöneticiler ülkemize olan güvenlerini dile getirmeleri ve yatırımlarına devam edeceklerini söylemeleri ülkemizi yurtiçinden ve yurtdışından yıpratmaya çalışanlara verilen önemli bir yanıttı.

TÜGİAD, BUİKAD’ı ağırladı



Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Başkanı İpek Yalçın ve beraberindeki heyet, Türkiye Genç İş Adamları Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Onur Özkul ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
Toplantıda, dernek yöneticileri yeni dönem projeleri hakkında birbirlerini bilgilendirirken, ortak projeler ve olası işbirlikleri üzerinde de duruldu.
Ziyaret TÜGİAD Bursa Şubesi’nin dernek merkezinde gerçekleşti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.