Hava Durumu

Bursaspor üzerine birkaç not

Yazının Giriş Tarihi: 03.06.2017 07:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.06.2017 07:14

Bursaspor, bugün Trabzon'da, Trabzonspor ile ligde, kalıp kalmama maçına çıkıyor. Kuruluş tarihinden birkaç gün sonra bir kader maçı.
Bir sezonda bugün oynayacağımız maç dahil toplam 5 antrenör değiştirdik. İlk antrenörümüzü taraftarın baskısıyla gönderdiğimizde ilk devre yeni bitmiş üzerine de 2 maç oynanmıştı. İlk yarıyı beşinci sırada bitirdik.
Hamza Hoca, 18 haftada 27 puan aldı. Onu gönderdik. O gideli 15 hafta geçti ve sadece 8 puan aldık.
Bursaspor'un başındaki Ali Ay, bugüne kadar hiçbir başkanın yapmadığını yaptı ve dünyanın parasını cebinden harcadı. (Nerede ise eski parayla 30 trilyon) Bir de şahsi kefaletini koydu.
Şimdi herkes bugünkü maça odaklandı. Sonuç odaklıyız ya, bugün Trabzon'u yenip, ligde kalacağız. Onun zafer sarhoşluğu ile her şeyi unutacağız. Bu yaşanan bir sezonluk süreçteki idari, teknik ve stratejik kararlardaki tutumlardaki ve davranışlardaki tüm olumsuzluklar unutulacak.
Spor tarihindeki taraftarının ilk takım otobüsünü basan kulüp olarak tarihteki yerimizi aldık.
Bugün Yeşil-Beyazlılar'a başarılar diliyorum.
Temel sorun ise bu ülke herkesin bildiğini zanneden üç konudan (ekonomi, siyaset ve spor) birinin de spor olması. Bir insan bir şeyi bilmediği halde bildiğine inanıyorsa yapacak bir şey yoktur.
İyi futbolcu olmak, iyi bir sanayici olmak, iyi insan olmak, iyi politikacı olmak ne yazık ki, iyi bir spor yöneticisi olmayı beraberinde getirmiyor.

Okulum, umudum sergisi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından düzenlenen, Ziya Gökalp İlkokulu 3/E sınıfı öğrencilerinin hazırladığı "Okulum Umudum Fotoğraf Sergisi" izlenime sunuldu.
Sergiye, MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Saymanı Feridun Tetik, MMO Bursa Şube Müdürü C. Serdar Sönmez, KESK ESM Bursa Şube Başkanı Uğur Üçöz, Ziya Gökalp İlkokulu müdür ve müdür yardımcısı,öğretmenleri, 3/E sınıfı öğretmeni Şebnem Yokuş katıldılar.
Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Fuaye Alanı'ndaki serginin açılışında konuşan MMO Bursa Şubesi Yönetim kurulu Başkanı İbrahim Mart, Ziya Gökalp İlkokulu 3/E sınıfı öğrencileriyle bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.