Hava Durumu

BTSO Meclisi'nde Uğur dönemi

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2018 07:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.04.2018 07:29

Dün BTSO'da yapılan tören ile Ali Uğur, BTSO Meclis Başkanlığı görevini Remzi Topuk'tan devraldı.
Bu törende konuşan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, şunları söyledi:
"Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte Türkiye'ye örnek projeleri hayata geçirdik. Meclis Başkanımız Sayın Remzi Topuk ve meclis üyelerimiz, yürüttüğümüz çalışmalara çok büyük katkılar sağladı. Kent ekonomisinin tarihine yön veren bu süreçte Odamızın Meclis Başkanlığı görevini layıkıyla yürüten Sayın Remzi Topuk'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kapsamda Meclis Başkanlığı görevini devralan Sayın Ali Uğur'a başarılar diliyorum."

UĞUR TEŞEKKÜR ETTİ
Ali Uğur, "Meclisimize yapmış oldukları liderlikten ötürü Sayın Remzi Topuk'a ve Meclis Divanımızın değerli üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemin de hem Odamızın tarihine hem de şehrimizin ekonomik potansiyeline yakışır bir dönem olması adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

TOPUK NE DEDİ?
Beş yıl boyunca gururla taşıdığım hizmet bayrağını Ali Uğur gibi son derece başarılı ve Bursa iş dünyasınca sevilen bir isme teslim etmekten memnuniyet duyuyorum, diyen Remzi Topuk sözlerini şöyle tamamladı:
"Ali Uğur bu göreve yakışan, çok değerli bir isim. Kendisinin görevini layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphem yok. Bizler de yapacağı tüm çalışmalarda kendisinin destekçisi olmayı sürdüreceğiz."
Remzi Topuk'a teşekkürler, Ali Uğur'a başarılar.

Noktalama Koçluk Projesi

BUİKAD'ın bu yıl 9.'sunu gerçekleştirdiği Noktalama Koçluk Projesi panel ve sertifika töreni 28 Nisan 2018'de Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde yapılıyor.
Bu proje kapsamında üniversite öğrencisi genç kızlarımızı iş hayatına hazırlamak amacıyla BUİKAD üyeleri ve uzmanlarca verilen, minimum 8 seans süren eğitim ve koçluk çalışmaları hayata geçiriliyor. Çalışmalar sona erdiğinde bir panel düzenleniyor ve öğrencilere daha sonra sertifikaları veriliyor.
Özlem Baş Bayraktar'ın moderatörlüğündeki panelde Prof Dr. Serpil Aytaç(Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı/UKAM Müdürü), Elçin Hacıbaba (21 Metrekare Kurucusu), Berrak Tanyeri (Tofaş Türk Otomotiv Fabrikaları A.Ş. , Basılı Sac ve Hammadde Satınalma Yöneticisi Satınalma Direktörlüğü), Fügen Çelikyılmaz (Dericioğulları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ) konuşmacı olarak katılıyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.