Hava Durumu

Bozbey ve davette inovasyon

Yazının Giriş Tarihi: 04.03.2017 04:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.03.2017 04:56

İçinde yaşadığımız çağda gelişen teknoloji ile birlikte iletişim teknolojileri de gelişirken, iletişim araçları çoğalmaya devam ediyor.
Bu noktada siyaset, yerel yönetimler iletişimi her boyutu ile kullanmakta. Bilindiği gibi yerel yönetimler oluşturdukları basın yayın birimleri ile adeta güçlü birer medya konumundalar.
İşte bu konuda en başarılı yerel yönetimlerden biri de Nilüfer Belediyesi. Başkan Mustafa Bozbey'in yönetiminde Nilüfer Belediyesi'nin basın ve yayın birimi yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Bu birim pazartesi günü Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in düzenleyeceği yıllık değerlendirme toplantısı için davet noktasında Bursa'da bir ilke imza attı. Cep telefonlarımıza gelen görsel WhatsApp mesajında Bozbey, ismen bizleri bu toplantıya davet ediyordu.
Ender de olsa bizzat toplantıyı düzenleyen bir kurumun başındaki kişinin bireysel telefonla davetine tanık olmuştuk ama bu yöntem ilk kez uygulanıyordu.
Hoşuma gitmedi desem yalan olacak. Nilüfer Belediyesi'nin basın ve yayın birimini kutluyorum.

Osmanlı sanatı sergisi

Bursa Göç Tarihi Müzesi, Ressam Recep Sayınç'a ait Osmanlı padişah portreleri ve saray yaşamını anlatan 50'ye yakın resim, sultan kaftanları ve şehzade başlıklarından oluşan Osmanlı Sanatı Resim Sergisi'ne ev sahipliği yapıyor.

Ar Ge mühendisi

İhracattaki temel sorunlarımızdan biri de ihraç ürünlerimizin kilogram başına değerlerinin düşüklüğü. Bunun nedeni de ürünlerin katmadeğeri düşük ürünler olması. Bu noktada iyileştirme Ar Ge ve inavasyondan geçiyor.
Bu noktada OİB ve BUSİAD bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek "Ar-Ge Mühendisi Yetiştirme Programı"nın tanıtım toplantısını yaptı.

OİB Başkanı Orhan Sabuncu, BUSİAD Başkanı Günal Baylan, Proje Koordinatörü Dr. İsmail Durgun ve öğrencilerin katılımıyla program detayları anlatıldı.
Bu eğitimde 32 öğrenci 300 saat, endüstriyel tasarımdan mekatroniğe, konsept tasarımdan endüstri 4.0'a kadar 25 farklı konuda eğitim alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.