Hava Durumu

BBDSO'dan muhteşem Atatürk'ü anma konseri

Yazının Giriş Tarihi: 06.11.2018 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.11.2018 08:30

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası perşembe günü vereceği konseri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk anısına düzenliyor.
"10 Kasım Atatürk'ü Anma" özel konserinde Atamızı anımsatan şarkılarla BBDSO bizlerin karşısında olacak.
Konserde "Yemen Türküsü", "Bülbülüm Altın Kafeste", "Fikrimin İnce Gülü" gibi birbirinden güzel şarkıları orkestramız eşliğinde Tuncay Kayış ve Melodi Kayış'tan dinleyeceğiz.
Bu konserde orkestrayı şef Murat Göktaş yönetecek. Perşembe akşamı saat 20.00'de Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi- Merinos'taki konser, 9 Kasım akşamı İstanbul'da Tuzla Deniz Harp Okulu'nda tekrarlanacak.

MHP'DE İL İSTİŞARE TOPLANTISI

MHP Bursa İl Başkanlığı, Gönlü Ferah Otel'de Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı düzenledi. Bu toplantıya MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, MYK üyeleri Fevzi Zırhlıoğlu, Kadir Çitil, MDK üyesi Muhammet Tekin de katıldı.
Basına kapalı olarak yapılan toplantıda ayrıca il ve ilçe yöneticileri ve başkanları da vardı. Toplantıda parti içi konular gündeme gelirken, yerel seçimlerde izlenecek politikalar da masaya yatırıldı.
Bursa'daki toplantı ile ilgili görüştüğüm MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman özetle şunları söyledi:
"Bursa milletvekili sıfatıyla önceliğimiz Bursa'dır. Bursa'yı daha iyi yerlere taşımak için aday belirleme konularında il ve ilçe teşkilatlarımızla yoğun çalışmalarımız devam etmekte.
Tek amacımız Bursa'ya değer katacak adaylarla milletimizin karşısına çıkmak.
Bu amaçla zaman zaman il ve ilçe başkan ve yöneticileriyle bir araya gelerek yaptığımız il iştişare toplantılarından birini daha cumartesi günü Bursa'da hayata geçirdik.
Toplantımız çok verimli bir toplantı oldu. Teşkilatlarımızın görüşlerini de aldığımız, yeni strateji ve yol haritalarını konuştuğumuz bir toplantıyı daha gerçekleştirdik.
Partimize ve kentimize yakışır adaylarla Bursa'nın karşısına çıkacağız."

BURSAGAZ'DAN 3 PROJE EPDK'DAN GEÇTİ

Bursagaz, Ar-Ge ve inovasyon kültürünü teknik operasyonların yanı sıra yönetsel ve destek süreçlerine de yaymaya çalışıyor. Bursagaz'ın bu doğrultuda hazırlayıp onaya sunduğu projelerden üçü Ar-Ge projesi olarak, EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) tarafından onaylandı.
Bu projelerden ilki Görsel Eğitim Merkezi Projesi ile şirketin Nilüferköy lokasyonundaki işletme binasında yer alan bir salona Yeni Nesil Öğrenme Merkezi ve eğitim salonu yapılacak.
KPI'ların (Anahtar Performans Göstergesi) tespitinin yapılması, ortak bir ölçüm metodolojisi geliştirilmesi amacıyla geliştirilen KPI Projesi, sektörde standartların sağlanması için atılan çok önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Bursagaz üçüncü projesini ise Kayserigaz ile birlikte yürütüyor. Projenin adı ise şöyle:
"Kuruma Dışarıdan Gelen Bilgi Taleplerinin Otomatik Olarak Yanıtlanmasında Robotik Süreç Otomasyonu Teknolojisinin Uygulaması."
Bursagaz'ı kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.