Hava Durumu

Aksaray'daki yangın ve aşk

Yazının Giriş Tarihi: 28.01.2017 04:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.01.2017 04:47

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun yeni oyununun prömiyeri salı günü yapıldı.
Muhteşem bir oyun izledik. Baştan sona her şeyi ile en ince ayrıntısına kadar çok başarılıydı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile gurur duyduk.
Güngör Dilmen'in kaleme aldığı "Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını" müzikalin yönetmenliğini Özer Tunca yapıyor.

Nilgün Türksever Görgü ile Günay Yunus Güney'in yardımcı yönetmenliğini üstlendiği oyunda, Didem Hun Liman, Hakan Onat Peynirci, Altuğ Görgü, Nihal Türksever Erten, Müge Açıkdüşünenler, Oğuzhan Ayaz, İlke Özkaya, Kutlay Akbal, Utku Duman, Erkan Yılmaz, Uğur Serener, Serdar Soyer, Sergen Bölük, Fırat Üste, Volkan Yıldız, Faruk Oğur, Mehmet Ali Açıl, Ebru Serener Ergüç, Seçil Girgin Serener, Didem Akın, Duygu Nur Gücenmez, Tuba Bayram Böbek, Işıl Keskin Peynirci, Yüksel Hakverdi, Burcu Sarıgül, Tuğçe Şener ve Yasemin Çıtak rol alıyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun tüm ekibini ve emekçilerini gönülden kutluyorum.

Rotary ve iklim

200'den fazlada ülkede faaliyet gösteren ve 1 milyon 200'den fazla üyesi ile dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Rotary'nin 2017-2018 dönemi teması 'Rotary Fark Yaratır' olarak belirlendi.
Temmuz ayında başlayacak olan Rotary'nin yeni hizmet döneminde küresel ısınma ve çevre kirliliği ile mücadele edilecek çalışmalara ağırlık verecek.

BUSİAD ve Ar-Ge

BUSİAD, Etkin Proje Yönetim - Danışmanlık ve Modern YMM işbirliği ile organize edilen "Yeni Ar-Ge Düzenlemeleri Çerçevesinde Mali ve Teknik Detaylarıyla Ar-Ge Merkezi Kurulumu ve Sürdürülebilir Ar-Ge Merkezi Yönetimi" konulu seminer BUSİAD Evi'nde gerçekleştirildi.
Ar-Ge merkezi olan ya da Ar-Ge merkezi kurmak isteyen firmaların temsilcilerinin katıldığı seminerde Ar-Ge ve tasarım merkezi olmanın avantajları, Ar-Ge ve tasarım destekleri, Ar-Ge ve tasarım merkezi kurulumu ve sürdürülebilirlik şartları gibi konu başlıkları ele alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.