Hava Durumu

Temmuzda işimiz çok…

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2016 07:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 07:32
Geçen hafta Vodafone Arena’nın dolu tribünlerini sürekli tartıştık. Akhisar karşılaşması, Timsah Arena’yı doldurmak için hedef maç oldu. 20 bini aşkın seyirci vardı. Yeterli mi? Tartışılır.

Hedefi kalmamış bir takım bu kadar seyirci topluyorsa da saygı duymak gerekir. Asıl önemlisi stada gelenler ne gördüler?

Bursaspor adına çerçeveyi bulan tek şut Necid’in. Bir de Batalla’nın direkten dönen topu. 

Oyun baştan sona Akhisar’ın istediği senaryo da gitti. Fazla çıkmadılar, kontrollü oynadılar, oyunu ikinci bölgeye sıkıştırdılar, daralan oyunda Şamil, Traore ve Batalla etkisiz kaldı. Beşiktaş önünde bu bölgede savunma gücü tartışılır Faty’yi kullanıp, iç sahada Şamil tercihini Hamza hocaya sormak gerekir.

Mali enkazdan çıkış için her türlü riski alan bir başkana, sürekli destek olan 20 bini aşkın taraftara bu kadronun vereceği buysa Temmuz’da işimiz çok.  


Orta alanda pas ilişkisi kuramayan, kenarlar da çalışmayınca Yeşil Beyazlı takım üretkenlikten yoksundu. Oyunun hiçbir bölümünde tempoyu artıramadı. 

60’ncı dakikadan sonra, Fuat hoca da önce 1 buçuk milyon Euro’luk Stoch, Cihad Aslan’dan da 200 binlik Grbic hamleleri geldi. Rakip oyuncu golünü atıp son derece etkili olurken biz Stoch’u kazandıran Ertuğrul Sağlam’ın kulaklarını çınlattık.

N’Guemo’nun jeneriklik golü skoru belirledi.

Mali enkazdan çıkış için her türlü riski alan bir başkana, maç boyunca susmayan, sürekli destek olan 20 bini aşkın taraftara bu kadronun vereceği buysa temmuzda işimiz çok.  
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.