Hava Durumu

Küçük maçların büyük hocası

Yazının Giriş Tarihi: 05.06.2015 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.06.2015 08:19
Kupa finali travmatik sonla bitti. Yeşil Beyazlı takım Şenol Güneş’in teknik direktörlüğünde çıktığı ligde şampiyon olmuş takımlarla olan maçlarındaki başarısız skorlarına bir yenisini ekledi. Bursaspor adına
hedef ve gelir anlamında önem taşıyan Chikhura ve ligin son haftasındaki Konya maçını da bunlara dahil edebiliriz.
Olumsuz skorla biten maç sonu açıklamalar standart sistem kirli ya da oyuncular deneyimsiz. Sayın hocam bu takım 5 gün içinde kazanabileceği 13-14 milyon TL yani Fernandao’nun bonservisine eşdeğer bir parayı sizin teknik patronluğunuzda kaybetti. Cumartesi Konya maçında alınacak 3 puan sadece sıralamadaki 4’üncülükten kulübün kasasına 6 milyon TL girdi sağlayacaktı ve Avrupa kupa borcunu ödeyecektik. Galatasaray karşısında ilk 11 de oynattığınız Ertuğrul’a Konya önünde niye şans vermediniz?
Hikmet Karaman gazıyla aldığınız Bakaye Traore’yi oynatırken ne düşündünüz hocam?
Sürekli deneyimden söz ediyorsunuz bu takımın gençlerine ne kadar süre verdiniz?
Galatasaray maçındaki oyuncu değişiklikleri ve dakikaları dönün bir düşünün. Ne sahadaki oyuncular ne de tribünde izleyenler bir anlam veremedi. Geçtiğimiz yıl Almanya 6. Ligi’nden gelme İrfan Buz 1,5 puan ortalaması yakaladı kupa yarı finalinde o da Galatasaray’a elendi. Çok da dahliniz olmadan oluşan Bursaspor tarihinin önemli kadrolarından biriyle sizin puan ortalamanız 1,68. Kulüpteki ekonomik problemi bildiğiniz halde kadro konusundaki dillendirdiğiniz taleplerinizle kulüp başkanını, yönetimini medya ve taraftarın kucağına atıyorsunuz.
Profesyonel anlayışınız bu mu?
Bunlar medya önünde tartışılacak konular mı?
Çalışmaya niyetiniz yoksa açıkça söyleyin kulüp personeli ile Bursa kenti ile ördüğünüz duvar ve iletişimsizlik belki de kendinize koyduğunuz statü… Hiç kusura bakmayın Bursaspor adı ve kurumsal kimliği önüne kimse geçemez. İmzayı atarken koyduğunuz hedefleri yakalayamadığınızı siz de söylüyorsunuz. Evet keyifli maçlar izledik. Bursaspor’un oynadığı futboldan zevk aldık. Sonunda bunu sıralamaya ve gelire yansıtamadık. Bu iş profesyonel bir iş. Bu yılki yatırımı ve harcadıkları ile lig altıncılığı ile elde edilen gelir beklentilerin altındadır. Sürekli maddi talepleri olanların ne verdiklerini de hesap etmeleri gerekir. Herhalde kulüp tarihinde 2014-2015 sezonundan söz edilirken küçük maçların büyük hocası bir teknik direktörümüz vardı diyeceğiz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.