Hava Durumu

Kubilay kanatlandırdı, Pablo uçurdu

Yazının Giriş Tarihi: 30.10.2016 03:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 03:51
İki takımın da son derece disiplinli oynadığı kıran kırana bir Süper Lig mücadelesi izledik. Oyunu çok iyi daraltabilen, takım savunmasını iyi yapan bir takım Konyaspor. 
Bursaspor’da da haftadan haftaya puanlar geldikçe gelişen özgüveni bu maçta gördük. Oyunun her bölgesinde topu kazanmak adına adeta savaş veren, yardımlaşan, uyumlu, kazanmaya şartlanmış bir takım vardı sahada.
Maçta futbol kalitesi çok yüksekti. Oyun zaman zaman 30-40 metrede oynandı. Üst düzey ligleri andıran, sezonun en keyif veren karşılaşması oldu. İlk yarı boyunca her iki takım da orta alanda rakibi hataya zorlayıp, kapılan toplarla hızlı hücumu denediler. Bursaspor adına çıkışlarda Batalla, Merter ve Faty ile etkili toplar atılsa da kenarda Del Valle ve John’un etkili olamayışı final pası ve pozisyon getirmedi. 
Bu yıl stratejik hamle oyuncusu kimliğine bürünen Jorquera’nın bu kez 45’te zorunlu girişi ikinci yarıda ofansif katkı sağlarken, maçın en can alıcı bölümü 63 ile 72’nci dakikalar arasıydı. 63’te Harun defans arkasına sarkan Ömer Ali’nin şutunu yine müthiş kurtardı. İlk golü atanın kazanacağı görüntüsünde giden maçta takımı yine ayakta tuttu. 69’da Batalla, Del Valle, Kubilay paslaşmasında Kubilay, topu alışı, kontrolü ve vuruşu ile usta işi bir santrfor golü attı. 72’de Serdar Kubilay verkaçı ile gelişen Pablo ile biten golle de skor belirlendi. Ardı ardına gelen gollerle adeta Kubilay kanatlandırdı, Pablo uçurdu. Tribündeki şampiyonluk şarkıları rotayı, hedefi göstermeye başladı. 
Hadi hayırlısı diyelim. 
Güzel oyun ve galibiyetin keyfini çıkaralım. 
Teknik ekip ve oyuncuları alkışlayalım.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.