Hava Durumu

Kazanma düşüncesini aşıladı

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2016 07:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2016 07:19
Normal hava koşullarında zemini berbat olan Kamil Ocak Stadı’nda, bir de yoğun kar altında kalınca 80’li yılları andıran saha içi koşullar ortaya çıktı. Yeşil Beyazlı ilk 11, sakat, cezalı ve teknik adam tercihi nedeniyle tamamı değişen dörtlü savunma dışında geçen haftayla aynıydı.
Dengeli oynayan savunma-kontratak futbolu düşüncesindeki rakibe karşı Hamza Hamzaoğlu deplasmanda yine ofansı, golü düşünen hücumcu ağırlıklı bir dizilişle sahada. Birbirinden farklı iki yarı izledik. Özellikle Serdar Aziz’i çok aradığımız uyum sorunu yaşayan defans göbeği, Şamil’le başlayıp doğru pozisyon alamayan Dany ve Emre’nin hatalarıyla gelen Gaziantep golü, ağır sahada etkisiz Stoch ve Dzsudzsak, geniş alana yayılan oyunda kontrolü elde tutan ve pozisyon üreten rakip takımın üstünlüğüyle geçen ilk yarı. Ardından özellikle 62’nci dakikada oyuna giren Bekir ve Erdem’in getirdiği fiziki direnç, sol savunmaya Hosogai’nin geçip Emre’nin de sol kanadı kullanmasıyla oluşan yeni kurgu ile tek farklı skoru yeterli gören rakip karşısında sağlanan oyunsal üstünlük. 
Ağır sahaya rağmen oyunun sonuna kadar gösterilen müthiş mücadele. Yine etkili duran top kullanımlarıyla gelen 3 gol ve 3 puan. Geri düşse de kazanma düşüncesinden vazgeçmeyen, bunu oyuncularına da aşılayan, özellikle son iki haftadır yaptığı müdahaleleriyle Hamza Hoca’yı kutlamak gerek. Ayrıca geri dönüşü gerçekleştiren, savaşan tüm oyuncuları. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.