Hava Durumu

Hangisi doğru?

Yazının Giriş Tarihi: 12.04.2016 07:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 07:08
2003-2004 sezonu sonrası tüm Beşiktaş maçları ekstra önem taşıyor. Şampiyonluk yolundaki rakibe stat açılışında yaşatılacak kaybın anlamı biz Bursasporlular için çok büyüktü. Ama olmadı.
Hamza Hamzaoğlu, son haftalarda birlikte oynayan Traore ve Faty ikilisini Atiba ve Oğuzhan gibi tempolu orta alan oyuncuları olan rakibe karşı değiştirmemesi, ileri uçta Necid’le başlayıp Deniz Yılmaz’ı kenarda oynatması özellikle ilk yarı boyunca oyun üstünlüğünün de, pozisyon üstünlüğünün de rakipte olmasına neden oldu. 
Necid’in ikinci yarı başlangıcında önce sol kenara, Beşiktaş’ın ikinci golünde adeta asist yaptıktan sonra ise saha kenarına alınarak yerine Stotc’hun girdiği, attığı gol dışında son derece etkisiz kalan Traore’nin yerine Jem Paul Karacan’ın dahil olduğu 64’üncü dakikadan sonra Yeşil Beyazlı takım oyun üstünlüğünü aldı. Merkezde direnç arttı. Deniz ikinci yarıda kendi yerinde oynayınca verimli olmaya başladı. 
Stoch’la gelen ikinci golden sonra Beşiktaş tribünlerini saran endişe ve korku kulübedeki Şenol Güneş’te de vardı. Üst üste savunmaya yönelik Necip, Tosic ve Beck hamleleri geldi. Gerilimin, tansiyonun arttığı son bölümde skor değişmedi. Beşiktaş gibi tempoyu     seven, baskılı ve önde oynayan rakibe  karşı Hamzaoğlu’nun başlangıç 11’i tutmadı. Tutunamadı. İlk 11 doğru muydu? Bence değil. Doğruyu son yarım saatteki diriliş gösterdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.