Hava Durumu

Ağustosta 3 şampiyonluk!

Yazının Giriş Tarihi: 31.08.2015 08:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 08:36
Sezon yeni başladı henüz üçüncü hafta sonlandı. Ağustos sonunda üç şampiyonluğumuz var. Neler mi?
İlk şampiyonluğumuz transferde!
Tam 17 oyuncu transfer ettik. Olimpiyat halkası oluşturduk, 5 kıtadan oyuncumuz var. İlklerin takımıyız, sadece Antartika kaldı oyuncu almadığımız. Soğuk-buz fark etmez. Bir CD’ye, bir de iş bitirici menajere bakar. Oradan da futbol oynayan 30’lu yaşlarda birini mutlaka buluruz. Transfere doymayız, üstelik Youtube da var. Biz topçuyu 60 saniyelik görüntüden anlarız. En iyi sistem bizimdir. Deneriz, yanılırız, yine dener yine yanılırız. Ama doğruyu mutlaka buluruz. Giden kulübün paraları olsun. Elimizin kiridir, canlar sağ olsun. Öyle scouting sistemleri, dış ülke organizasyonları, defalarca çıplak gözle oyuncu izlemeler falan bize gelmez. Onları futboldan zerre kadar nasbini alamamış Portolar, Anderlechtler falan yapsın.
İkinci şampiyonluk menajer komisyonlarında!
Geçtiğimiz sezonu şimdiden beşe, altıya katladık. 29-30 yaşında oyunculara 3 yıl, 4 yıl kontratlar yaptık. Komisyonlar, kontrat süreleri çarpı oyuncu maaşları olduğu için çok şükür rekortmeniz. Tek sorun transfer süresi kısa. Bu konuda futbolcu menajerleri Federasyon’a başvurup bizim için ekstra süreler almalı. Bizde transfer bitmez, transfere doymayız. Sürekli bomba patlatırız. Bol bol komisyon veririz. Çin devalüasyonu, FED’in (AMERİKA MERKEZ BANKASI) faiz artırımı ihtimali bizi etkilemez. Konjonktürel kriz, Dolar artışı, Euro artışı umurumuzda olmaz. Hareket olsun, bereket olsun, dünya ekonomisi canlansın. Anadolu Kulüpleri bugün borçsuz ve çok başarılı ise bunun tek nedeni güzide futbolcu menajerleri. Ülke futbolu için bunları destekleyelim ki, daha faydalı olsunlar! Alalım, satalım bol hareket, bol bereket olsun. Temmuzda alalım, Ağustosta satalım. Bol komisyon ödeyelim, ekonomi canlansın.
Üçüncü şampiyonluk bankalara ödediğimiz faizlerde!
Ne zaman para gerekse hemen aktif hale geçen bankacı dostlarımız var. Bir dediğimizi iki etmiyorlar, bizi çok seviyorlar. Biz de her türlü gelirimizi onlarla paylaşıyoruz. Üstelik bankacılık sektöründe işten çıkarmalar olduğunu duyduk, çok üzüldük. Geçtiğimiz sezon 10 milyon 500 bin TL civarı olan faiz giderlerimizi daha da artıracağız. Hareket olsun, bereket olsun, Ekonomi canlansın, istihdama katkımız artsın.
3 şampiyonluk hayırlı olsun!
NOT: KULÜPTE YAŞANANLAR 3 MAÇTA 0 PUANDAN ANCAK HİCİV YAZISI ÇIKIYOR.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.