Hava Durumu

Bursa Hakimiyet ile farkı yaşamak

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2017 07:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 07:27

Doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile fark yaratan Sönmez Medya Ailesi, her geçen gün gücüne güç katmaya devam ediyor.
Bursa Hakimiyet Gazetesi geçtiğimiz hafta kent gündemini belirleyen haber, röportaj ve köşe yazıları ile bir kez daha lider olduğunu kanıtladı.
Köşe yazarı Namık Göz'ün Osmangazi Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan 'Panorama 1326 Fetih Müzesi' röportajı en çok okunan yazılar arasında yer aldı.
Yine Göz'ün kaleme aldığı "Tribün değil, tıp fakültesi amfisi" makalesi de üniversite sınav sisteminin tartışıldığı dönemde gündeme damgasını vurdu.
Bursa siyasetini yakından takip eden ve özellikle AK Parti'de yaşanan gelişmeleri kaleme alan İlhami Yıldız, bir kez daha haklı olduğunu kanıtladı.
Yıldız'ın edindiği kulis bilgilerinin neredeyse tamamı doğru çıktı. AK Parti ilçe kongre tarihlerini partililer dahi Bursa Hakimiyet'ten öğrendi.
Yazılarında yaşamın renklerini anlatan ve günlük olaylara farklı bakış açısı getiren Adnan Baştopçu'nun "İhsaniye drone taksi," ve "Robotlar niye vergi vermiyor" yazıları büyük beğeni topladı ve ilgiyle okundu.
Bursa Hakimiyet, yerel haberlerin yanı sıra geçen hafta milyonlarca genci ilgilendiren "Üniversiteye giriş sil baştan" haberini en ince ayrıntısına kadar takip ederek, uzman görüşleriyle okurlarına aktardı.
Muhabir Derya Demir, tek tek görüş alarak yazdığı "Eğitim aceleye gelmez" haberi ile konuyu ayrıntılarıyla inceleyerek sayfalarımıza yansıttı.
AS TV Haber Müdürü Erdal Çatalkaya'nın sunduğu ana haber bültenine konuk olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun çarpıcı açıklamaları Bursa gündemine adeta bomba gibi düştü.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda isminin geçmesiyle ilgili soruya cevap veren Müezzinoğlu,. "Bursa'da eğer AK Parti Recep Altepe'den başka aday çıkaracaksa, Bursa'da yaşayan birini aday göstermesi lazım" dedi.
Bursa cemiyet hayatını yakından takip eden ve Yaşayan Bursa ekini büyük bir titizlikle hazırlayan Magazin Müdürü Özgür Acer, sıradışı haberlerle gece hayatını Bursa'daki okurlara en iyi anlatan isim oldu.
Bursalılar geçtiğimiz hafta hangi sanatçının ne zaman kente geleceğini Yaşayan Bursa ekini hazırlayan Özgür Acer'den öğrendi.
Stadyumu yakın takibe alan Spor Müdürü Süha Gürsoy, araştırmacı habercilik refleksi ile Timsah Arena'daki kaçak girişleri gözler önüne serdi. Haber sonrası, bir dizi önemli kararlar alındı.
Deneyimli gazeteci İlker Türker'in yönetimindeki www.bursahakimiyet.com.tr. dijitalin lideri olduğunu rakamlarla gözler önüne serdi.
İnternet portalımız Bursa'daki medya grupları arasında birinci sıraya yerleşti. Günlük 50 bin oturum açma ve 45 bin tekil ziyaretçi sayısı ile başarısını altın harflerle Bursa'ya duyurdu.
Bursa'nın 1 numaralı yerel haber sitesi olan www.bursahakimiyet.com.tr özellikle son dakika haberleriyle farkını ortaya koydu.
Bursa Hakimiyet Gazetesi' Görsel Yönetmeni Coşkun Çakır ve teknik ekibi editörlerin hazırlayıp attığı fotoğraf ve metinleri titizlik içinde sayfalara yerleştirerek iyi bir ürün ortaya çıkmasını sağladı.
Bursa Hakimiyet Gazetesi ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna, geçtiğimiz hafta yurtdışında olduğu için yazılarına bir süre ara verdi.
Yeniden aramıza katılan Okan Tuna, Litvanya izlenimlerini yazmaya başladı.
Sakın kaçırmayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.