Hava Durumu

Yıldırım'da temizlik harekâtı...

Yazının Giriş Tarihi: 21.09.2019 09:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.09.2019 09:45

Öncelikle şunu net ifade etmek gerekir. Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mollasalih gençlik kolları başkanı olduğu dönemden itibaren gerek SP, gerek HAS Parti gerekse AK Parti'de kurdğu diyaloglarla sınırlı bütçelerle kamuoyunda ses getirmeyi bilen siyasetçilerden
Malum 2019-2024 dönem bir çok belediye için oldukça sıkıntılı bir dönem. Borçların fazlalığı, bazı harcamaları özellikle reklam ve tanıtım giderlerini kısıtlamak zorunda bırakıyor.
Ama Ali Mollasalih kendi yöntemleriyle medyada yer almayı başarıyor.

Nasıl mı?
İşte bu noktada medya ve tanıtımın da bağlı olduğu başkan yardımcısı olarak görev yapan Ali Mollasalih yapmış olduğu çalışmalarla farkındalık oluşturup belediyesini yerel ve ulusal medyaya taşımayı biliyor.
Yapmış olduğu çalışmalarla hem toplumsal farkındalık oluşturan hem de başkan yardımcısı olduğu belediyeye olumlu etki sağlayan Mollasalih'in bu çalışmaları takdir ediliyor.
Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın da onay verdiği çalışmalardan birini de Yıldırım Belediyesi, "21 Eylül Dünya Temizlik Günü" münasebetiyle kısa adı SİYAMDER olan sivil toplum kuruluşuyla
Bursa'nın simgesi Uludağ'ın eteklerinde bulunan yeşiliyle ünlü Fidyekızık ile UNESCO Dünya Mirası Lis-tesi'ndeki tarihi köy Cumalıkızık parkurunda Sağlıklı yaşama dikkat çekmek, doğaya bırakılan atıkları toplamak ve Yıldırım'ın doğal güzelliklerinin tanıtımına katkıda bulunmak için bir yürüyüş gerçekleştirecekler.


Gerçekten de çevreyi hoyratça kullanıyoruz.
Çevrede illaki bir izimiz olacaksa o da ayak izimiz olsun yeter artar bile...
Yaşanabilir bir çevre bırakmak için bu tür organizasyonların daha sık gerçekleştirilmesi gerekiyor.
Vakti olanlar çevrede benim de ayak izim temizlenmesinde desteğim olsun diyenler bu etkinliği kaçırmasın.
Biz de bu tür etkinlikleri destekliyor ve emeği geçecek olanları tebrik ediyoruz...

AKTAŞ'A GEÇMİŞ OLSUN...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Fransa'dan geldikten sonra ayağının tozuyla partisinin grup toplantısına katılmak üzere soluğu il binasında aldı. O toplantı esnasında hafif rahatsızlığı bulunan Aktaş, ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nı yönetirken rahatsızlandı..


Sonra acil olarak özel bir hastaneye götürülen, Aktaş, kendisini uzun süredir rahatsız eden böbrek taşlarını düşürerek rahatladı, sağlığına kavuştu
Dünü evinde dinlenerek geçiren Aktaş'ın çalışmalarına en kısa sürede başlayacağı bilgisine ulaştık.
Bizler de buı vesile ile geçmiş olsun dileklerimizi iletmiş olalım.
Önümüzdeki hafta yüksek bir tempoda çalışması beklenen Aktaş'ın 27 Eylül'de Güney Kore'ye seyahat edeceğini buradaki turizm sektörünün aktörleri ile görüşüp Bursa'ya turist gelmesi için çalışmalar yapacağını da bu köşeden yazmış olalım.

MECLİS TOPLANTISINA YAĞCI DA KATILDI

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin önceki gün gerçekleşen meclis toplantısında konuklar arasında dikkat çeken bir isim vardı.
O isim de AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bilecik Milletvekili Selim Yağcı idi.
Yağcı, meclis toplantısından önce grup toplantısına da katılmıştı.


Hatırlatmakta fayda var:
2004 yılından başlayarak Bilecik'ten 3 dönem Belediye Başkanlığı görevine seçilen Yağcı 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşen genel seçimler için görevinden istifa etmişti, ardından milletvekili seçildi.
Bursa'daki AK Partili yerel yönetimlerin çalışmalarını yakından takip eden Yağcı'nın zaman zaman AK Parti'ye bağlı diğer belediyelerin de meclis toplantılarına katılması bekleniyor.
Belediye başkanlarının çalışmalarını ve seçimlerde vermiş olduğu vaatlerini de yakınen takip eden Yağcı'nın rutin olarak bu çalışmaları yapacağını da bu köşeden duyurmuş olalım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.