Hava Durumu

Ustalık dönemi için vize isteyen Dündar'ın heybesinde neler var?

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2019 08:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2019 08:24

Hotel Baia'da gerçekleştirilen AS TV'de yayınlanan Sönmez Medya Buluşmaları'na bu hafta konuk olan isim Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar oldu.
Dündar sempatik bir isim Cumhur İttifakı'nın adayı fakat toplumun tüm kesiminden oy alabilecek siyasetçi.
Kısaca o milletin oyuna talip...
Programın ayrıntılarına geçmeden birkaç detaydan bahsedelim.
Dündar,ilk döneminde çıraklık yaptı, ardından kalfalık dönemini icra ediyor ve nihayetinde ustalık dönemi için halktan tekrar vize istiyor.
Özellikle şunu net olarak ifade edelim:
Çıraklık döneminde yapmış olduğu otoparklarla Bursa'da önemli bir açığı kapatan Dündar bu hizmetleriyle tekrar aday gösterildi.
Yine;
Dündar'ın kalfalık döneminde yapmış olduğu eserlerle halkın beğenisini kazandı sonrasında ise önündeki setleri birer birer kaldırıp, partisinin adayı olmayı başardı.
Referansı hizmet olan, Dündar'ın özellikle Panorama Müzesi icraatı onu Osmangazi'nin tarihine altın harflerle yazdırdı bile...
Öte yandan Soğanlı Kentsel Dönüşümü de Dündar'ın Türkiye'de ki örnek olan projelerden.
Şimdi sırada ustalık dönemi var.
Onun yeni dönemdeki en büyük projelerinden biri Osmangazi Kent Meydanı şu ana kadar 145 milyon TL sadece kamulaştırma için harcanmış
Ustalık döneminde tamamlanacak olan projenin tanıtımı ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek.. Bu proje Panorama 1326'dan beş kat daha fazla ses getirecek diyor Dündar.
Bu projenin en önemli özelliği eksi dört kata kadar inilecek toplam bin 500 araçlık otopark meydanın altında olacak.
Keza bu dönem Hisar içine yapılacak projeler için de Osmangazi'yi uçuracak turizm gelirlerini artıracak projelerin başında geliyor.
Mustafa Dündar'ın yeni dönemdeki projeleri de uzun süre ses getireceğe benziyor.
Biz de seçimlerde kendisine başarılar diliyoruz.

BABALAR, OĞULLAR VE KIZLAR...

Bu dönem aday gösterilen belediye meclis üyelerine baktığımızda ortaya ilginç detaylar çıkıyor.
Misal olarak önce AK Parti Yıldırım'dan başlayalım.
Yıldırım'da aday gösterilen Merve Ekmekçi bir dönem merhum Hikmet Şahin'in vekilliğini yapan AK Parti'de siyaset yapan Recai Ekmekçi'nin kızı...
Keza aynı listede yer alan Tarık Köse de AK Parti Yıldırım'da belediye meclis üyeliği görevinde ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği görevinde bulunan Şükrü Köse'nin oğlu.
Aynı listede yer alan bir başka isimse önceki dönem vekillerinden Niyazi Pakyürek'in oğlu Hilmi Pakyürek.
Osmangazi AK Parti Meclis sıralamasında ilk sırada yer alan Murat Demir ise AK Parti'de İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Gafur Demir'in oğlu...
Gemlik'ten başlayalım:
CHP'nin Gemlik Belediye Meclis Aday Listesi'nin ilk sırasında yer alan isim Oğuz Hançer. Kendisi İYİ Parti kontenjanından.
Hançer de babadan siyasetçi. Babası İbrahim Hançer Bursa eğitim camiasının sevilen sayılan isimlerinden. O da MHP'de siyaset yapmış bir isim.
Öte yandan Osmangazi CHP'de meclis adaylarından Feyyaz Alptuğ Memişoğulları da uzun yıllar CHP'de siyaset yapan Ahmet Memişoğulları'nın evladı.
Bir başka isim ise Mudanya Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aybars Yılanlı Bursa'da merkez sağ siyasetin tanınan isimlerinden biri olan Kamuran Yılanlı'nın oğlu.
Bu örnekleri çoğaltmak mümkün.
Listelerde göze çarpan ilk isimler bunlar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.