Hava Durumu

Şahin: Nilüfer'de "Şahin" gibi...

Yazının Giriş Tarihi: 21.02.2019 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.02.2019 08:16

Bir dönem önce yola Mudanya niyeti ile çıkıp ardından Nilüfer'de görev verilen AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin dün Sönmez Medya'da konuğumuz oldu.
Şahin'le neler yapacakları konusunda konuştuk. Öncelikle o şu tespiti yaptı. Yapmadan önce planlama yapacağız, akşamdan sabaha yaptık mantığıyla hareket etmeyeceğiz diyor.
Referans olarak Bursa'da 40 yıldır yaptıklarını referans gösteriyor.
Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır diyor dersek abartmış olmayız.
Sonrasında ise kentsel dönüşüm mağdurlarına söz verdi. Onların mağduriyetlerini gidereceğiz. Projeleri noktasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu 2014 yılındaki projelerini geliştirerek yakın bir tarihte 45 projeyi kamuoyuna açıklayacağız dedi.
O oldukça inançlı. Nilüfer'i alacağım diyor.
Onun inancı sandıkta da rağbet görürse neden olmasın diyoruz.

ÖNCEKİ DÖNEM VEKİLLERİNE NÖBET

Yerel seçimlerde işi sıkı tutmak isteyen AK Parti tam kadro sahaya iniyor. Bu bağlamda önceki dönemlerde milletvekilliği yapmış isimleri de sahaya sürüyor. Geçen hafta önceki dönem milletvekilleriyle yemekte bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman milletvekillerinden ricada bulundu.
O rica da İl Binasının karşısında bulunan seçim irtibat bürosunda her gün bir milletvekilinin günde iki saat nöbet tutup vatandaşla bir araya gelmesi sağlanacak. Milletvekilleri vatandaşları dinleyip gerektiğinde çözüm noktasında devreye girecekler.
Öte yandan önceki gün Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş'ın teşkilata vefa yemeği de tabanda fazlasıya takdir edildi.

AHMET TUFAN'IN İSTEĞİ

Dağder Genel Merkezi her hafta bir siyasiyi ağırlamaya devam ediyor. Hafta sonu pazar günü de CHP Osmangazi Belediye başkanı Adayı ve Milletvekili Erkan Aydın ile köy dernekleri ve muhtarları kahvaltıda buluştu.
Kahvaltı da dağlılar isteklerini sıraladı, Aydın da seçilmesi durumunda yapacaklarını anlattı. Dilek ve temenniler kısmında ise söz alan CHP Harmancık Belediye başkan adayı Ahmet Tufan'ın ilginç bir isteği vardı.
O istek Dagder tarafından yapılan güreşlerin Harmancık İlçe Merkezi'nde yapılması.
Bakalım bu istek Tufan başkan seçilsin veya seçilmesin Dağder tarafından kabul görecek mi?
Onu da ilerleyen süreçte öğrenmiş olacağız.

AKTAŞ'IN ZİYARETÇİSİ TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLER

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın başkan adayı Alinur Aktaş'a her geçen gün destek ziyaretleri artarak devam ediyor. En son adaylığını tebrik etmeye gelen gruplar arasında Necati Çelik'in başkanlığını yaptığı Taş Medreseli Ülkücülerin Bursa Temsilciliği'nin üyeleri vardı.
Ülkücüler hem başarı dileklerini ilettiler hem de Aktaş'a desteklerinden dolayı plaket takdim ettiler. Aktaş da destek sözü verdi....

MİLLETVEKİLLERİ HAFTA SONU ANKARA MESAİSİNDE

Önceki gün AK Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Binali Yıldırım TBMM başkanlığı görevinden istifa etti.Yerine şimdilik MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan bakıyor.
Ama seçim süreci başladı. Muhtemelen seçim pazar günü sonuca bağlanacak.
Pazar günü adaylardan 301 oy alan isim TBMM'nin yeni başkanı olacak. Bundan dolayı bu hafta sonu tüm milletvekillerinin Ankara'da olması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.