Hava Durumu

MHP'de yürütme belli oldu...

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2017 07:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 07:21

Kongresini geçen ay gerçekleştiren MHP'de İl Başkanlığı görevine seçilen Tevfik Topçu gruplar halinde asıl ve yedek yönetim kurulu üyeleriyle toplantılar yapıyordu.
Toplantılar sonrası MHP'de yeni yürütmenin kimlerden oluşacağı merak konusuydu.
Yeni yürütme önceki gün (salı günü) gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında Başkan Tevfik Topçu tarafından açıklandı.
Yeni yürütmenin öncekilerden farkı 2019 yılı seçimlerinde Bursa'nın iki seçim bölgesine ayrılmasından dolayı teşkilat başkanlığı yardımcısının iki isimden oluşması...
Açıklanan yeni yürütme kurulunda şu isimler var::
Başkanvekilliği görevine Erol Sönmez, Teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcılıklarına Erhan Yaran ve Nail Şahar, Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığına İbrahim Sidar, Ar-Ge'den sorumlu başkan yardımcılığı görevine Yunus Kayabaş, Medyadan sorumlu başkan yardımcılığına Selim Bıçakçı, Mali işlerden sorumlu başkan yardımcılığına Yusuf Coşkun, İl sekreterliğine Mahmut Tekinbaş.
İl Başkanı Tevfik Topçu açıklanmayan il başkanlıkları için de önümüzdeki günlerde görevlendirme yapacağını yönetim kurulu toplantısında açıkladı.

TRT World'ün Davos'unda Kani Torun dünyaya seslenecek

Türkiye'nin dünyaya açılan kapılarından biri de İngilizce yayın yapan TRT World kanalı. TRT World (18-19 Ekim) dün başlayan forumda dünyanın sorunlarına çözüm arıyor.
Dünyanın farklı ülkelerinden dört yüz isim foruma katıldı.
Forumda bugün de AK Parti Bursa Milletvekili C.Kani Torun "İnsani Yardımları Dönüştürmek, Yeni Bir Yaklaşım" konusunda panelist olarak konuşma yapacak.

Kani Torun'un yapacağı konuşmanın sebebi daha önce Somali Büyükelçisi olarak görev yapması ve Yeryüzü Doktorları adlı insani yardım kuruluşunun kurucusu olmasından dolayı.
Forumda yine konuşmacı olarak yer alan önemli isimler şunlar:
TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, İspanya'nın eski Başbakanı Jose luis Zapetore,Malcolm X'in aktivist kızı İlyasah Shabazz, Tunus Nahda Hareketi lideri Raşit Gannuşi ve İngiltere'nin ilk Müslüman kadın bakanı Sayeeda Warsi ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın...

Altepe Bosna Hersek'te

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin görev süresince Balkan ve Rumeli coğrafyasına özel ilgi gösterdiği biliniyor.
Bu bağlamda "evladı fatihan" olarak nitelendirilen bölgede bir çok tarihi miras Altepe ile hayat buldu.
Dün de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya uçtu.
Bu sefer bir açılış için değil.
Anma için.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleşen Boşnakların efsanevi lideri Aliya İzzetbegoviç'i anma etkinliklerine katılacak.
Başkan Altepe'nin yarın Bursa'da olması bekleniyor.

Yerel Yönetimler'in konuğu Erdem

Önümüzdeki günlerde Türkiye'nin en önemli kuruluşlarından biri olan TÜRSAB'ın (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) genel kurulu var.
Kulislere baktığımızda üç ismin adaylığı söz konusu.
Onlardan ilki mevcut başkan Başaran Ulusoy, diğeri Firuz Bağlıkaya ve üçüncüsü de Bursa kamuoyunun yakinen tanıdığı hemşerimiz turizmci Hasan Erdem.
TÜRSAB'ın seçim süreci ile ilgili yaşananları başkan adayı Hasan Erdem'in katılacağı AS TV'de 20.15'te Yerel Yönetimler programında konuşacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.