Hava Durumu

Keles'e Ankara'dan destek

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2019 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2019 08:04

Bursa'nın dağ ilçelerinden biri Keles kendi yağıyla kavrulmaya çalışan ilçelerden biri. İlçenin belli başlı sorunlarını çözme noktasında belediye başkanı Mehmet Keskin de elinden geleni yapıyor. Bu noktada en büyük desteği kendisine bölgenin milletvekili Osman Mesten veriyor.
Bu noktada salı günü belediye meclis üyesi Ali Mersin ve meclis üyesi adayı olan Halil İbrahim Bilgit ile Ankara'ya giden Keskin hedefine ulaşmış.
Dün telefon ile ulaştığımız Keskin, Ankara'da ilk önce belediyeler birliğini ziyaret etmiş. Ardından Çevre Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etmişler. Burada ilçenin ihtiyacı olan sıfır çöp kamyonu ve sulama aracının tahsisini yaptırmışlar.

Keskin'in ikinci durağı ise Orman Bakan Yardımcısı olmuş. Kocayayla'da ihalesi gerçekleşen göletin hız kazanması için görüşmelerde bulunan Başkan Keskin buradan hedefine ulaşmış. Son görüşmeyi de İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük'le gerçekleştiren Keskin buradan da ilçenin en önemli sorunlarından biri olan içme suyu hattı arıtma tesisi ve atıksu arıtma tesisinin yapılması konusunda söz almış.
Bu görüşmelerde Mehmet Keskin'e eşlik eden isim ise AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten olmuş.
Keskin ve beraberindekiler daha sonra TBMM'de milletvekili ziyaretinde bulundular.

ERDEM'İN ZİYARETLERİ İLGİ ÇEKİYOR...

Son yerel seçimlerde perdenin arkasından, perdenin önüne geçerek Nilüfer Belediye Başkanı seçilen Turgay Erdem'in çalışmaları dikkatlerden kaçmıyor.
Göreve başladıktan sonra önce yakın çalışma arkadaşlarını ve daire müdürlerini belirleyen Erdem'in sonraki çalışmalarında kendisine yapılan ve kendisinin yaptığı ziyaretler dikkat çekiyor.
O ziyaretlerin içinde;
Bursa Valisi Yakup Canpolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Kaymakamı Avni Oral,İl Emniyet Müdür Vekili Cahit Şahin, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Uğur Toksoy ilk akla gelen isimler...
Bu ziyaretlere ilerleyen günler de ilaveler olması bekleniyor.

AYDIN'DAN TOPLUMSAL MUHALEFETE DEVAM...

MHP'den iki dönem belediye meclis üyesi olarak görev yapan Cemil Aydın son seçimlerde hiç bir yere kendi isteğiyle aday olmadı.
Fakat meclis üyesi olarak görev yaptığı sürede seviyeli muhalefet anlayışıyla herkesin takdirini kazandı.
Gündeme getirdiği konularda ısrarcı oldu.
Yeni dönemde aday olmasa da, aktif siyasette uzak da dursa da Bursa'ya ilişkin konularda düşüncelerini sosyal medya aracılığıyla paylaşmaya çalışıyor.
Misal olarak;
Ke-les'in Pınarcık Mahal-lesi'nde yaşanan kanalizasyon sıkıntısı Doğanbey'de yaşananlar ve Bursaspor'la ilgili düşüncelerini sosyal medya hesaplarından paylaşarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Biz de bu kente hizmet yapmak için illaki siyasetçi olmaya gerek yok diyor ve Aydın'ı tebrik ediyoruz.

SALMAN'DAN ESKİ İL YÖNETİCİLERİNE İFTAR...

Ramazan ayının kendine has özelliği iftar ve iftar davetleri. İşte bu noktada iftar davetleri devam ediyor.
O davetlerden birini de AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman veriyor. Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti Bursa İl Yönetimi'nde görev yapanları iftara davet etti.
İftar programı 12 Mayıs 2019 tarihinde Merinos Yıldırım Beyazıd Salonu'nda gerçekleşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.