Hava Durumu

Ali Yılmaz'ın son toplantısı ve bıraktığı iz

Yazının Giriş Tarihi: 22.12.2017 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 07:43

Olağan kong-re sürecine devam eden AK Parti'de yeni dönemde devam etmeyecek başkanlar yönetim kurullarıyla son toplantılarını gerçekleştiriyor.
O toplantılardan birini de AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz gerçekleştirdi.
Ali Yılmaz tabiri caiz ise bir toplantı gerçekleştirdi herkesin ağzı açık kaldı.
Vefa nedir?
Ahde vefa nedir?
Bunların hepsi Ali Yılmaz'ın son toplantısında yaşandı.
Öncelikle şu tespiti yapmak gerekli, Ali Yılmaz Osmangazi'de çıtayı öyle bir yere taşıdı ki onun taşıdığı yerin üstü var mı yok mu?
İnanın orasını kestirmek zor.
Ama yerine gelecek isim, aynı zamanda mevcut yönetimde vekili olan Ufuk Çömez'in de en azından bu çıtanın mevcut durumunu koruması gerekiyor.
Çömez de bunun bilincinde...


Bu bağlamda;
Çarşamba akşamı Ördekli Kültür Merkezi'nde Ali Yılmaz AK Parti tarihinin en geniş katılımlı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantıda yönetim kurulu, mahalle başkanları, belediye meclis üyeleri, komisyon başkanları, gençlik kolları, kadın kolları başkanı, il koordinatörleri ve Osmangazi Belediye Başkanı en önemlisi ise eski ilçe başkanları vardı.
Yılmaz'ın yapmış olduğu konuşmada dikkat çeken ayrıntı siyasete bırakın nokta koymayı virgül bile koymuyorum demesi oldukça anlamlıydı.
Bu ifade dava adamı olmanın gerekliliği...
Ali Yılmaz'da bu fazlasıyla var davası için vaktini ve nakdini feda etmekten çekinmeyen bir isim.
Yılmaz çarşamba akşamı 269 dava arkadaşına plaket vererek bir rekor kırdı dersek abartmayız.
Yılmaz kimlere mi plaket verdi?
Partinin mahallelerde uç beyi olan toplamda 136 mahalle başkanına, yine yerel demokrasiyi kuvvetlendirme adına Osmangazi Meclisi'nde AK Parti'nin 29 belediye meclis üyesi ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a plaket verdi.


Sadece bu kadar mı?
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı görevinde bulunan önceki dönem 5 ilçe başkanına, 6 komisyon başkanına görev süresince kendisine yol arkadaşlığında bulunan 30 yönetim kurulu üyesi ve 30 gençlik kolları yine 30 kadın kolları ve iki il koordinatörüne plaket verdi.
Bu bağlamda Osmangazi'de belediye meclis üyelerine bir başkan tarafından ilk kez plaket verildiğini buradan yazmış olalım.
Kısaca Ali Yılmaz öyle bir iz bıraktı ki bu iz onu ilerleyen süreçte nereye taşıyacak?
Onu hep beraber göreceğiz...

Saadet Partisi Gemlik'ten Refik Yılmaz'a eleştiri...

Zaman zaman bu köşede TBMM'de temsil edilmeyen siyasi partileri de yazıyoruz. O siyasi partilerden biri de Milli Görüş'ün temsilcisi Saadet Partisi...
Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız etkinlikleri için kendilerine yer vermeyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı eleştiriyor.
Partisinin 23 Aralık 2017 tarihinde Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tonguç'un katılacağı bir etkinlik


Sosyal Yaşam Merkezi'nde planladıkları konferansın, salonun çatısının aktığını ve her an yıkılabileceği endişesiyle tahsis edilmediğini ifade ediyor.
Ardından Ahmet Vakkas Yıldız ilave ediyor bize vermedikleri salonu bir hafta sonra AK Parti'nin kongresine nasıl tahsis ediyorlar diye soruyor?
Bize de bu soruyu köşemizden yazmak düşüyor...

BURFAŞ İnegöl'ü teslim etti

BURFAŞ'ın verimsiz işletmelerle ilgili çalışmaları devam ediyor. Bu bağlamda dün de İnegöl Oylat'ta bulunan tesisleri İnegöl Belediyesi'ne iade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.