Hava Durumu

AK Parti'de mülakatlar tamam

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2017 07:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2017 07:53

AK Parti'de ilçelerde başkan arayışlarına yönelik mülakatlar dün de devam etti.
Mülakata giren isimler:
Kestel'den Ferhat Erol, Mustafa Bayrak, Alirıza Serhilal, İlker Eraslan, Cengiz Bayrak, Mehmet Gökçedağ, Celal Çiçek, Mustafa Avcı, Abdurrahman Sekmen, Gemlik'ten Yaşar İslam, Tevfik Yılmaz, İbrahim Uslu, Levent Aydın, Şamil Yiğit, Faruk Aktaş, Ferhat Doğan, İsmail Topkaç, Mustafakemalpaşa'dan Mehmet Kanar, Murat Halaçoğlu, Bekri Şahin, Selçuk Palabıyık ve Eyüp Kuzucu.,Hasan Turan Selami Salım,Osmangazi'den İzzet Şenocak, Ufuk Çömez, Kamil Bayramiç, Ali Sait Adiloğlu, Oktay Yılmaz, Soner Aksoy, Abdi İlhan ve Faruk Ertürk, Hasan Durmayaz, Nilüfer'den Engin Kökçıkaran, Eşref Kurem, İsmail Yaldız, Ufuk Ay, Tahir Kahveci, Niyazi Salman, M.Uğur Karabaş, Zehra Altınöz, Fatoş Şahintürk Yıldırım'dan Ömer Aykan, Salih Solakoğulları, Kadir Batmaz, Zekeriya Ayışık, Eşref Özdemir, Ali Sönmez, Hamza Türk, İlhami Aydın, daha önce mülakatı olan ancak tekrar ilave isimlerin çağrıldığı İznik'ten Metin Arslan, Faruk Demircan,Halil İbrahim Gökbulut geldi.
Şimdi sıra Ankara'ya gidecek isimlerde...

CHP'de Uslu kararını verdi

Kongre sürecinde bulunan ana muhalefet partisi CHP'de kongreler dün Gürsu ile başladı. Bu kongreler ana kademe kongreleri...
Bir de gençlik kollarının kongreleri var.
Özellikle bu bağlamda bir ismin kararı merak ediliyordu.
O da yapmış olduğu çalışmalarla dikkatleri çeken CHP Nilüfer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Uslu...
Uslu'ya İl Gençlik Kolları başkan adayı olması için çok teklif götürüldüğünü kulislerde duyduk.
Detaylara girmeden kısa bir bilgi verelim.
Uslu, CHP Nilüfer Gençlik Kolları Başkanlığı görevine 13 Aralık 2015 yılında gerçekleşen kongrede 101 oy ile seçilmiş, rakibiyse 92 oy almıştı.
CHP tüzüğüne göre 18-30 yaş arası gençler ilçelerde gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu seçimi için oy kullanabiliyor.
Önümüzdeki ay içinde yapılması beklenen kongrede yeniden aday olacak Onur Uslu çalışmalarını hızlandırmış.
Bu arada Nilüfer'de toplamda 661 üye oy kullanma hakkına sahip
23 yaşında genç siyasetçi olan Onur Uslu'nun enerjisini bizler de takdir ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz...

Uludağ Üniversitesi Maliye Topluluğu Ankara yolcusu

Bursa'da yüksek öğrenimin önemli mihenk taşlarından biri de Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.
Bu bağlamda bu okuldan yetişen ülke çapında önemli mevkilere ulaşmış birçok isim var.
Fakültenin gözde bölümlerinden biri de Maliye... Bölüm öğrencilerinin Maliye Topluluğu adı altında güzel bir oluşumları var. Önceki gün Sena Nur Tanırer, Fırat Şen ve Murat Kekik'in başkanı olduğu topluluk ziyaretimize geldi yaptıkları çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirdi...

Bugüne kadar kişisel gelişim zirvesi, KPSS'ye yönelik bilgilendirme toplantıları gerçekleştiren topluluk bu hafta içinde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu'nda (TÜGİK) aktif görev almış Eskişehir'de Çağfen Kolejleri'nin sahibi Serkan Zengin'i misafir edecekler. Zengin, topluluğa "Gelecek Hayalleri, Amaçları ve Hedefleriniz" konulu interaktif bir konferans verecek. Öte yandan Batuhan Kürkçü'nün "Motivasyon" Serkan Özdemir'in "Günaydın Geleceğim" Türker Duran'ın "Devlet Destekli Yatırım Olanakları" konulu buluşmalar da Maliye Topluluğu bünyesinde gerçekleşecek.
Önümüzdeki 1 Aralık 2017 tarihinde ise Gümrük Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı'nın misafiri olarak Ankara'ya giderek bakanlık hakkında bilgi alacaklar. Bu da Başkan Kekik'in ifadesine göre Türkiye'de bir ilkmiş.
Bize de bu gençleri tebrik etmek düşüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.