Hava Durumu

Umudumuz var

Yazının Giriş Tarihi: 02.08.2013 08:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.08.2013 08:09

Oyunun ilkyarısında, Bursaspor adına iyi giden oyunda Yeşil Beyazlı oyuncular 27. dakikada bir anlık dalgınlıkla rakibe öyle bir pozisyon verdi ki, Djuric biraz ağır kalmasa kalemizde golü görecektik. İşte bu pozisyon, Avrupa Ligi’nde turları hedefleyen Bursaspor’a hiç yakışmadı.
Aslında Timsah oyunun ritmini istediği gibi ayarlayan taraftı. 36. dakikada merkezden rakibi delme girişimi yapan Belluchi-Battalla ikilisinin top alışverişi sonrası kazanılan penaltıyı “Süper Bücür” kaleciyi ters köşeye gönderdi ve Timsah’ı rahatlattı.
Skor avantajını alan Yeşil Beyazlılar oyunu forse ederken biraz fazla keyif yaptılar. Ardından dakika 39 ve 45’te rakibin 2 duran toptan tehlike yaratması yüreklerimizi ağzımıza getirdiği gibi, ikinci devre için de adete bir mesaj niteliğindeydi.
Bursaspor’un ikinci 45’te skoru korumak adına oyunu tutma isteği temposunun düşmesine sebep olduğu gibi, rakibi de gereksiz şekilde iştahlandırdı.  Timsah’ta yeni transferlerin görücüye çıktığı maçta Frey, Civelli, Taiwo ve Şamil sınıfı geçti ama bence maçın adamı Şamil’di.  Müthiş çıkış yaparak beni şaşırttı.
Tabii ki Timsah’ın merkezdeki üstünlüğünü sağlayan önemli isimleri Battalla ve Belluchi, oyunun ağır toplarıydı. Tek hataları aşırı kontrollü oynanan maçı 1-0’la sonlandırma istekleriydi. Tuncay, Pinto ve Sestak’ın sadece görevlerini yaptıklarını söyleyebiliriz.
Oyunun 3. bölümünde Timsah’ın aşırı kontrolde kalması ve öne gidememesi, arka arkaya iki gol yenmesine sebep oldu diyebiliriz. Bu yenilen goller hedefleri olan takıma yakışmadı. Ama ne olursa olsun deplasmanda 2-2lik skor rövanş için umutlu olmamızı sağladı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.