Hava Durumu

Tükeniş

Yazının Giriş Tarihi: 23.03.2014 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.03.2014 08:11

Bursaspor’da Daum geçen hafta oyuncu tercihlerinde Kayseri’de yaptığı hatayı, bu hafta Konyaspor karşısında yapmadı. Merkezde bu sefer iki hücumcu orta saha Belluschi ve Caja ile oynayıp, Bekir ile savunan anlayış doğruydu. Bir de sol kanatta Taiwo-Volkan yerine Basser-Ferhat ile oyuna başlayınca geriye kalan tek şey sistemin doğru çalışmasıydı. Tabii ki Frey yerine kaleye Harun tercihi de futbolun doğrusuydu. Ancak futbol enteresan bir oyun. 3 kale direğinin içine topu sokamazsan, skor alıp galip gelmek hayal olur.
Konyaspor’a gelince Mesut Bakkal’ın takımının durumu ortada. Daha dirençli ve daha agresiftiler. Taktik olarak da orta alanda kalabalık olup birbirlerine yakın kaldılar. Bu anlayışta Timsah’a pozisyon vermemek birinci görevdi.     İkincisi ise kazanılan toplarla çabuk hücuma çıkıp, Gekas, Hasan Kabze gibi oyuncularla skor almaktı. Ama her iki takımın saha içindeki icraatlarına baktığımızda ise düşündüklerini uygulayacak pozisyon alamadıklarını gördük.
Oyun neredeyse 50-60 metrelerde oynandı ve futbolcular kontrolsüzdü. 5 pası üst üste yapamayan bir oyunun içinde iki takım da organize olmaktan çok uzaktı. Bu durumda gol ancak anlık sürpriz gelişen bir atakla veya duran toptan olabilirdi. Rakip adına Gekas’ın attığı 2 golde bunu net olarak görebiliriz.  Ama işin ilginç tarafı Bursaspor’da Daum’un yediğimiz gole kadar oyunu seyredip hamle yapmamasıydı. Oyunun son bölümünde Sercan, Volkan ve Enes hamleleri vardı. Enes ile bulduğumuz golle ümitlendik ama sonunu getiremedik. Kadınlar önünde ilk kez mağlup olup adeta tükendik.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.