Hava Durumu

Timsah’tan Fener’e mesaj

Yazının Giriş Tarihi: 13.05.2012 09:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.05.2012 09:54
Batalla'nın en çok tartışıldığı haftalarda inatla ve ısrarla söylediğim tek şey vardı: Fenerbahçe'de Alex neyse Bursaspor’da Batalla odur.
Hatta zaman zaman bu konu polemik haline getirilip Arjantinlinin ikinci 45'te oynadığı zaman daha başarılı olduğunu söyleyenler vardı. Bu tartışmalar teknik adam Ertuğrul Sağlam'ın bile kafasını karıştırmıştı. Sağlam'ın bazı haftalar takım oluştururken yaptığı tercihlerde hatalar oluşturmasının sebebi de buydu. Bütün bu süreçte profesyonelce sadece işine bakan Süper Bücür, oynadığı şahane futbolla bütün tartışmalara nokta koydu.
İşte dün yine sahanın en iyisi oydu, harika iki gol attı. Pinto'ya nefis bir asist yaptı, yani kısaca hem oynadı hem oynattı.
Ertuğrul Sağlam'a müthiş bir stratejiye herkesin beklediğinin tam aksine sahaya sürdüğü onbir bence akıl doluydu çünkü dört gün sonra kupa finali oynayacak olan oyuncularını hazır tutmak istedi. En önemlisi kaleci Yavuz'dan en uçtaki Pinto'ya kadar bütün oyuncuların oynama isteğini takdir etmek gerekir. Takımın hamallarından Hakan Arslantaş'ın da dördüncü golde Turgay'a yaptığı asistle takım skoruna katkı yapması çok değerliydi. Sonuçta yeşil beyazlı oyuncular öyle bir oyun ortaya koydular ki üç gün sonra kupa finalinde karşılaşacakları Fenerbahçe'ye gözdağı vermiş oldu.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.