Hava Durumu

Taraftar ateşi

Yazının Giriş Tarihi: 17.09.2016 04:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 04:49
Bursaspor takımı Timsah Arena'da bu maçı kazandıysa bunu öncelikle 12. adamın gücüne ve Yeşil Beyazlı oyuncuların bitmek tükenmek bilmeyen enerjisine borçludur. Oyunun başlangıcıyla birlikte büyük bir iştahla maçı kazanmak adına coşkulu bir görüntü veren Timsah, sayısız gol olabilecek pozisyon üretti. Ama topu bir türlü üç direğin içine sokamadı. Rakip Kayseri takımı ise Yeşil Beyazlılara göre daha şanslıydı. Çünkü ilk 45 dakika içinde iki defa Timsah'ın kalesine geldiler, birini de Nakoulma'yla golü buldular. Fakat Timsah'ın inadı hiç de vazgeçecek gibi değildi ve yine bir duran topta yine büyücü işbaşındaydı. Ve yine sahanın en kısası ve en yeteneklisi kafayı vurdu gol oldu ama asıl önemlisi bütün umutları ikinci devreye taşıyarak adeta takımı ateşledi. Rakibi de endişeye sürükleyip acabalarla soyunma odasına gönderdi. İşte size büyük futbolcu. 
Ve ikinci devre, herkesin yüreğini ağzına getiren, adeta bütün tribünleri hop oturtup, hop kaldıran, adrenalinin tavan yaptığı bir 45 dakika. İşte büyük Bursaspor oyuncu profili böyle olmalı. İnancını yitirmeden, hiçbir zaman vazgeçmeyen, sonuna kadar savaşan bir görüntü. Sahanın içi böyle olunca onlara bu sefer tribünlerdeki binlerce Timsah da destekle moral verince her şey Bursaspor adına pozitif gelişti. Bu atmosferde oluşan enerji İsmail'in oyundan atılışına bile aldırış etmedi ve müthiş bir tavır ortaya kondu. Bir de sahanın kenarındaki teknik patron Hamza Hamzaoğlu da oyuna girince öncelikle krizi mükemmel yönetti. Sakin ve akılcı hamlelerle Ertuğrul'u stopere çekip, Del Valle'yi sağ savunmaya yerleştirerek defans hattını garantiye aldı. Jorquera, Sercan, Bilal hamleleriyle hücumu da hep düşündü. Bu sefer, bu sezon ilk defa oyuncular Hamza hocayı haklı çıkarıp, adeta onu attıkları gollerle ödüllendirdiler. Çünkü 2-1 öne geçtiğimiz dakikalarda maçın böyle sonlanması için sahanın içinde oyuncular, tribünlerdeki Timsahlar büyük gayret gösterirken, uzatma dakikasındaki Sercan'ın golü ortalığı bir anda bayram yerine çevirdi. 
Rakip Kayseri iyi bir direnç gösterdi fakat savunma zafiyeti apaçık ortadaydı. Sonuçta 12. adamın ateşinin hiç düşmediği, hiç dinmediği oyunda bu duruma karşılık veren Yeşil Beyazlılar hak ettikleri müthiş bir 3 puan aldılar. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.