Hava Durumu

Prova

Yazının Giriş Tarihi: 30.04.2016 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 07:31
   Bursaspor’da sezon sonu için notlar yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Yeşil Beyazlı oyuncular karnelerini alacaklar. Bazı oyuncular sınıfı geçecek, bazıları da kalacak. Aslında taraftar onlara notları çoktan verdi ama bakalım Hamza hoca ve yönetim ne karar verecek.
   Önemli olan burada Bursaspor gerçeklerine ve değerlerine sahip çıkıp kendi modelimizde ısrarcı olup yola devam etmek.   Umarım bundan vazgeçmeyiz. Sahi unutmadan hemen söyleyeyim. Büyük Bursaspor taraftarı yine iş başındaydı. Onlar sanki çalışkan öğrenci gibi sınıfı geçip, önümüzdeki yılın provasını bile yapmaya başladılar. Onlara kocaman bravo.
   Gelelim sahanın içine. Öncelikle Hamza hocanın ilk 11’de Kubilay Kanatsızkuş’a görev vermesini kutluyorum. Genç oyuncular oynatılarak kazanılır. Bir genç oyuncuyu kazanmak kolay bir iş değildir. Bu bir proje ve planlamayla mümkün olur. Yani sezon boyu bu hazırlığı yapmanız gerekir. Nasıl dün oyuna sonradan giren Mert Örnek ve Furkan Soyalp’e şans verdik, bu işin aslı budur. Sezon boyu çok az dakika verdiğimiz genç oyuncuyu pat diye Galatasaray gibi bir takımın karşısına koyarsanız bocalar ve yeteneklerini gösteremez.
    Bir de bana ilginç gelen, Hamza hocanın ilk 11 tercihinde Necid’i sol önde kullanmasıydı. Çek oyuncunun yerini yadırgadığı her halinden belliydi. Her şeye rağmen Bursasporlu oyuncuların oynama iştahı ve coşkusu yerindeydi. Özellikle ben Batalla’yı izlerken hem keyif aldım, hem de üzüldüm. Bir oyuncuya bu kadar yük vermemek gerekir. Sonuçta o da bir insan. İnanın o olmasa kaleye bile zor gideceğiz.
   Oyun 1-0 devam ederken Stoch karşı karşıya golü yapsa maç o dakikada Bursaspor lehine biterdi ama olmadı. İkinci devrenin başında kötü bir gol yiyen Bursaspor, sayısız gol pozisyonu üretti ama ikincisini bulamadı.
   Sonuçta bu maç sanki önümüzdeki yılın provası gibiydi.  
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.