Hava Durumu

Önemli olan kazanmaktı

Yazının Giriş Tarihi: 18.03.2012 09:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.03.2012 09:57
Rakibin durumu ortada. Olağanüstü bir şey olmazsa önümüzdeki yıl Bank Asya'da olacaklar. Kabul etmeliyiz ki böyle maçlara motive olmak çok zordur. Bursasporlu oyuncular maç boyu müthiş bir konsantre eksikliği içindeydiler. Bu durum organize olmalarını engellediği gibi, gerçek kalitelerini de sahaya yansıtmalarına mani oldu.
Hâlbuki maç ne kadar iyi başlamıştı. Ama Bursasporlu futbolcular herhalde kardeşlerini üzmek istemediler. Ertuğrul Sağlam'ın bu maçta kadroda ufak çaplı bir değişiklik yaparak oynamak istemesi çok doğaldı.
Bu tip maçlar oynamayan oyuncular için bir şanstır, bence bazı futbolcular bu şansı iyi kullanamadı.
Mesela kaleci Yavuz'un hala tedirgin şekilde kalede olması ayağı ile topu oyuna iyi sokamaması onun eksileriydi.
Orta alanda N'Diaye'nin partneri olarak oyuna başlayan Musa Çağıran'ın sanki takımın genci değil abisi gibi oynamak istemesi temposunun çok düşük olması onun için beslenen umutları bence çürüttü.
Ama bir Mehmet Sak vardı ki sahada Ozan'ın sakatlanması sonrası oyuna dahil olan genç oyuncu bu şansı iyi kullandı. Topu ayağına alışı oyunu dikine oynaması rakip eksiltmelerdeki bireysel becerisi onun farklı bir kumaşa sahip olduğunu gösterdi.
Bir de Barış Örücü üç kez topla buluştu hepsinde de oyuna değer kattı. Dün kötü giden maçın en önemli anı kazanılan son dakika golüydü.
Yine bir duran toptan Pinto ile kazanılan gol maçı izleyen herkese bir oh çektirdi.
Kardeş Ankaragücü takımının bugüne kadar onurlu mücadelesi sonucu Hakan Kutlu ve öğrencileri bütün Türkiye'nin sempatisini kazanmışlardı ama dünkü oyunda negatif futbol anlayışlarıyla beni hayal kırıklığına uğrattılar.  Dünden aklımda kalan güzelliklerden biri de Yeşil İncilerin doksan dakika takımına destek olmasıydı. Bursaspor adına önemli olan kazanmaktı. Bu alınan puan önümüzdeki hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçı için büyük moral oldu.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.