Hava Durumu

Kötü bitti

Yazının Giriş Tarihi: 08.10.2012 10:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.10.2012 10:23

Sivas’ta topun daha çok Kırmızı Beyazlılar’da kaldığı dakikalarda, Sestak’ın olağanüstü ortasında Sivasspor kalecisi Borjan ile Navratil’in hatasını Okan Deniz affetmedi ve Timsah’ı öne geçirdi. Rakip takımda şok etkisi yaratan bu gol, Bursasporlu oyuncuları da kendine getirdi bir anlamda. En azından takım özgüveni yukarı çıktı fakat Yeşil Beyazlılar bir türlü oyuna ortak olmayı beceremedi. Sadece mücadele anlamında iyi bir performans ortaya koydu diyebiliriz.
Sivasspor’un oyun kurgusu ve oyuncu tiplemeleriyle geçtiğimiz sezondan farklı bir görüntüsü yoktu. Sadece beraber oynamanın getirdiği ezberleri çoğalmış o kadar. Timsah karşısında skorda dengeyi getirmek adına girdikleri girişimler, önce Scott Carson, sonra da Bursaspor savunmasının içinde eridi gitti.
İkinci devrenin ilk çeyreğinde Belluschi topa öyle bir vurdu ki bu gol aslında Sivaspor’un bütün umutlarını bitirdi. Sadece hücum blokundaki Grosicki ,Eneramo ve Erman’ın direnci hiç kırılmadı. Bunun en önemli sebebi de Yeşil Beyazlı oyuncuların birinci ve ikinci bölgede fazla kalmasıydı. Halbuki iki farklı önde götürdüğün bir oyunda topu kendi kalenden uzakta tutmak Timsah’ın birinci görevi olmalıydı. Ama yine yapamadılar. Beş dakika içinde yenilen iki gol Yeşil Beyazlılara hiç yakışmadı. İyi başladıkları bir maçı yine kötü bitirdiler.
 Ertuğrul Sağlam’ın sürpriz Okan Deniz hamlesi bence doğruydu çünkü genç oyuncuları ancak oynatarak kazanırsınız.  Hakem Bülent Yıldırım’ın bunca tecrübesine rağmen Sivasspor’daki Ziya gibi futbol dışı bir oyuncuyu nasıl saha içinde tuttu hayretler içinde izledim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.