Hava Durumu

İstatistikler şaştı

Yazının Giriş Tarihi: 29.10.2012 02:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.10.2012 02:47

Bursaspor yine yapacağını yaptı. Ertuğrul Sağlam ile Süper Lig'de bir ilki daha yaşayan Timsah, bu sefer Trabzon'daki kötü istatistiğine son verdi.
Yeşil Beyazlılar'daki bireysel yeteneğin klas ismi Batalla'nın şık golüyle şahane bir üç puan aldı.
Aslında oyunun içine girdiğimizde, denk güçlerin mücadelesiyle geçen bir maçtı. Ama aradaki en büyük fark, Süper Bücür Arjantinliydi. Trabzonspor'da Şenol Güneş'in Alanzinho gibi bir ismi uzun süre kenarda tutması Bursaspor'un işine geldi diyebiliriz.
Yeşil Beyazlılar'ın bu maçta istatistiki verileri rakibe göre çok yüksekti. İlk devre gol pozisyonu açısından dörde bir ikinci devre beşe üç üstünlüğü vardı. Maçı da Timsah bu değerlendirmeler ışığında aldı kopardı. Maç öncesi Bursaspor adına negatif gözüken bütün istatistikler yanıldı. Bu maçla ilgili istatistikler doğrulandı Bursaspor kazandı.
İşte futbol böyle bir oyun sürprizleri her zaman sevmiştir. Yeterki takım halinde isteyecek, inanacak ve mücadele edeceksin.
İşte Bursaspor bu üçlemi gerçekleştiren taraf olarak haklı bir galibiyet almış oldu. Maçın hakemi İlker Meral biraz cesaretli olsa Zokora ve Mustafa Yumlu'yu oyundan ihraç etmesi gerekirdi ama yapamadı. Bu maçta Bursaspor adına eksik taraflar yok muydu elbette ki vardı. Ama tadımızı kaçırmaya değmez.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.