Hava Durumu

İmkansızdı

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2013 03:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.01.2013 03:32

Bunun dışında takım olgusunu ortaya koymakta zorlansalar da daha çok bireysel yetenekleriyle öne çıkan bir ekip. Bursasporlu oyuncular ise Ertuğrul Sağlam’ın şok istifasından sonra moral motivasyon açısından bozuk oldukları her hallerinden belliydi. Özellikle ilk kırk beş dakika içerisinde oyunda hiçbir etkisini göremediğimiz Timsah’ın bir tek gol pozisyonu bile üretememesi çok ilginçti.
İkinci yarıya Ersel Uzgur’un merkeze Batalla hamlesini yapması Yeşil Beyazlıların topa daha çok sahip olmasını sağladığı gibi, rakip kaleye de daha çok gittiler. Fakat 1461 kalecisi Fatih’i ve savunmayı geçmeyi başaramadılar. Bununda en önemli sebebi Bursaspor hücum bölgesindeki Pinto, Ferhat ve Tuncay’ın statik olmasıydı. Ayrıca rakipteki kazanma isteğini fazla olması oyunun derinlik kazanmasına önemli bir etkendi. Bu durum Bursaspor açısından sıkıntı yarattı. Çünkü maçın neredeyse tamamında 60 metrelerde oynandı. Bu durum Timsah’ın rakip takımın birinci bölgesine baskı yapmasını engelledi.
Zaten dirençli olan Trabzon 1461 oyuncuları dikkat disiplinlerini de en üst noktaya taşıyınca Yeşil Beyazlıların bu maçı kazanması mümkün olmadı. Hatta Bursaspor’un futbol şansı yanında olmasıydı bu maçtan mağlup ayrılırdı. Sonuçta Bursaspor kupaya veda ederken ligdeki durumunun ne olacağı ile ilgili ileriye dönük hiçbir mesaj vermedi. Ortaya koyan bu isteksizlik Bursaspor severlere bir şok daha yaşattı desek abartmış olmayız.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.