Hava Durumu

Hayal kırıklığı

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2013 23:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.01.2013 23:24

Bunlardan Batalla ve Belluschi merkezde o kadar önemli oyuncular ki Timsah'ın saha içi organizasyonunu yapamaması takım hızının ayarlanmasından, ritim yakalamaya, hücum pozisyonuna geçişleri sağlayan da onlar.
Ertuğrul Sağlam'ın bu isimlere ürettiği alternatif isim ise Forsell. Finlandiya'nın yıldız adayı. Ya bırakın Allah aşkına dalga mı geçiyorsunuz? 45 dakika sahada olan bir oyuncu bir tane olumlu bir şey yapmaz mı?
İşte bu negatif gelişim Yeşil Beyazlılar'ın Fenerbahçe karşısında oyuna ortak olma şansını yok etti. Sarı Lacivertliler'in merkezi Selçuk (Cristian) Meireles ve Salih'le yer alması iki kenar oyuncu Sow ve Stoch'un zaman zaman içeri girmesiyle, topa sahip olma ve üretim yapmada Bursaspor'a karşı bariz bir üstünlük kurdular. Bir de buna ilave olarak iki bireysel basit hata eklenince mağlubiyet kaçınılmazdı.
Ertuğrul Sağlam'ın ikinci devre yaptığı hamleler ise Bursaspor adına oyuna hiçbir değer katmadı. Çünkü Yeşil Beyazlı oyuncuların hem oyunsal anlamda hem de psikolojik olarak bu maçı zaten oyunun başında kaybetmişlerdi.
Bu maçla ilgili tek karımız, genç oyuncuların forma almasıydı. Sonuçta 90 dakika içinde bu kadar zayıf ve direnci düşük bir Bursaspor son yıllarda izlememiştik. Tam bir hayal kırıklığı yaşadım.

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.