Hava Durumu

Dokuzuncu Beraberlik

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2012 02:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.12.2012 02:44

Öncelikle Bursaspor takımını Gençlerbirliği karşısında kötü oynadığı söyleyemeyiz. (İki puan bıraktı) Futbolun bütün öğelerini ortaya koyan Timsah’tı, kanatları iyi kullana, yön değiştirmeleri yapan, sete dönmede son derece başarılı olan Yeşil Beyazlı oyuncuların tek eksiği goldü. Bunun bence en önemli sebebi de şutör bir takım olmamasıdır.

Rakip gençler takımının Bursa’da nasıl bir düzen içerisinde hangi sistemde oynayacağı zaten belliydi. Yani önce iyi savunacaklar sonra hızlı hücumla kontra atakla gol arayacaklardı. Öylede yaptılar, sadece hücum yönleri çok zayıftı. Scott Carson’ı zorlayacak doğru dürüst atakları bile olmadı. Hücumda en hızlı oyuncuları Hurşut’u bir kez çıkış anında ben görmedim. İki hücumcu Lekic ağır Oktay Delibalta ise çok statikti. Durum böyle olunca Gençler’in savunma merkezindeki Aykut öne çıkan isim oldu.
Bursaspor’da orta ve kanat oyuncularının savunmanın arasına topu sokamaması ve topla dikine adam eksiltmelerin yapılamamsından dolayı da bir türlü skor alamadılar. Timsah’ta N’Diaye ve Ferhat’ın yokluğu merkezde fizik kalitesinin düşmesine hücumda da takım hızının aşağıya gelmesine yol açtı. Gençlerbirliği’nde ise Mehmet Sedef, Serkan, Jimmy, Zeg ve en önemlisi Ozafeifa’nın olmayışı saha içi iletişiminin yok olmasına hücum organizasyonu yapamamasını getirdi. Sonuçta Bursaspor takımı dokuz beraberlik almasıyla sıkıntının nereden kaynaklandığı apaçık ortaya çıkmıştır. Umarım devre arasına hem idari hem teknik olarak iyi geçirir, ikinci devreye umutla başlarız. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.