Hava Durumu

Büyük keyif

Yazının Giriş Tarihi: 02.04.2012 08:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.04.2012 08:33
Maç öncesi bütün Bursaspor camiasının takımlarına karşı güveni tamdı. Herkes aynı şeyi düşünüyordu; Antalya’nın hiç şansı yok, Timsah gider yener gelir. Öncelikle takımlarına inanan Bursasporluların güvenini boşa çıkarmayan Yeşil Beyazlı oyuncularımıza ve teknik kadroya teşekkür etmek gerekir. Aynı Samsunspor ve Karabükspor maçlarında olduğu gibi… Bursaspor, Antalyaspor’un da ligdeki durumuna aldırış etmeden kazanmak adına futbolun bütün öğelerini ortaya koydu ve rakibini adeta eze eze yendi.
Bütün bu maçı özetleyecek ve bu görüşümü doğrulayacak şey de Antalyaspor takımının en iyi oyuncusunun kaleci Ömer Çatkıç olmasıydı. Rakibin neredeyse 75 dakika sıfır pozisyonla oynayıp kendi kalesine bir düzine gol olabilecek pozisyonlar vermesi iki takım arasındaki kalite farkını ortaya koyuyordu aslında… Kazanmaya daha çok ihtiyacı olan Antalyaspor maç ritmini yakalamakta zorlanıp bir de tempo yapmak için fedakarlık da göstermeyince, ligdeki durumunun sürpriz olmadığı ortaya çıktı.
Dün kalesinde adeta devleşen Ömer Çatkıç olmasaydı bu maç Bursaspor adına çok daha farklı bitebilirdi. Sestak’ın orta alanı topla geçerek Batalla’ya yaptığı asist ve Batalla’nın klas vuruşu çok şıktı. Son 15 dakikada rakibin Tita ile bulduğu gol Antalya’yı ümitlendirdi ve öne baskı yaparak oynamaya çalışması, en azından beraberliği almak adına son bir gayretti. Mehmet Eren ile de bu şansı yakaladılar ama o kadar.
Dün Antalya’da ligin 33’üncü haftasında bu kadar diri olan, atletik özellikleriyle öne çıkan ve fizik kalitelerini en üst noktaya çıkaran bir Bursaspor izlemek büyük keyfi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.