Hava Durumu

Artık inandım..!

Yazının Giriş Tarihi: 07.02.2016 09:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.02.2016 09:03
Yine yaptı yapacağını Hüseyin Göçek. Ya kardeşim nedir senden çektiğimiz. Daha ismin açıklandığı dakika bütün Bursaspor camiasında endişe ve korku yaratıyorsun. Bir insan her çıktığı Bursaspor maçında bu kadar mı hata yapar? Yeter kardeşim. Çek artık şu ellerini asil yeşil beyaz renklerden. Maçın daha birinci bölümünde Necid’e gösterdiğin sarı kartlar da saçmaydı, kırmızı kart da saçma oldu. Artık inandım.! 

Gelelim saha içine. Öncelikle Yeşil Beyazlı bütün oyuncuları yürekten kutluyorum. Helal olsun. Bu sezon ilk defa ilk 11’de dört yabancıyla oynayan Hamza hocayı da kutluyorum. Ancak ne olursa olsun mutlaka kendini kontrol etmeli ve sahanın içinde kalmalıydı.

Rakip Başakşehir tam bir Abdullah Avcı takımı. Oyun alanının neredeyse her metrekaresini kullanmak isteyen bir teknik adam. Tam bir antrenör takımı olmuşlar. Hamza hocanın takımı Timsahlar ise tam tersi. Hamzaoğlu takımı adeta kucağında bulmuş. Ben ilk göreve başladığında Hamza hoca için bu gruptan bir takım çıkarıp, bulunduğu durumdan bir tık yukarı çıkarsın onu tebrik eder kucaklarım demiştim.

Dün Timsah Arena’daki takımı görünce gurur duydum. Küçük adam Arjantinli Batalla’nın bıraktığı yerden devam etmesi izleyenleri mest etti diyebilirim. Sercan Yıldırım sanki A takıma yeni çıkmış aç oyuncu gibiydi. Yenilerden Deniz Yılmaz’ı çok beğendim. Belki gol atmadı ama adeta savaştı. Sonuçta 11 kişiyle 1 gol, 10 kişiyle 2 gol atan bir takımın 3 puana ulaşamaması tam bir şanssızlık oldu. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.