Hava Durumu

Yedi aydır hiçbir çalışma yapılmadı

Yazının Giriş Tarihi: 06.03.2019 08:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.03.2019 08:41

"Geçtiğimiz yıl gazetenizde yayınlanan köşeniz aracılığı ile sokağımıza altyapı çalışmaları yapılmıştı.
Altyapı çalışmaları sonucunda kesilen asfaltın yerine yaklaşık yedi aydan beri nedense herhangi bir çalışma yapılmadı.
Sokağımız baştan sona kadar çamur deryası içerisinde, kaldırımlar da aynı şekilde berbat bir şekilde duruyor.
Çamura batmadan yürünecek hiçbir yer maalesef yok.
Konuyu ilgililere ilettik fakat herhangi bir aksiyon gösterilmedi.
Köşenizde şikayetimize yer vermeniz durumunda sorunlarımızın çözüleceğine inanıyorum.
Adres:Osmangazi ilçesi, Hamitler Mahallesi, 1. Erkan Sokak Asya Çocuk Parkı altı
Saygılarımla.."

- Yener KARADEMİR

KÖPEK SÜRÜLERİNE TEDBİR ALINMALI

Osmangazi ilçesi Yeniceabat Mahallesi'nde BTSO Eğitim Külliyesi civarında son zamanlarda başıboş olarak dolaşan köpek sürüleri çok fazla..
Köpekler okullarına gelen veya okullarından çıkan yüzlerce öğrencilerle birlikte yakın çevresindeki semt sakinleri için de tehlikeler oluşturmaya başladı..Tahlikelyer laratan durumu yetkililerin dikkatlere sunar gerekli tedbirlerin alınmasını saygılarımızla rica ederiz."

Bölge sakinleri

DAĞILAN TAŞLAR TEHLİKE YARATIYOR

"Nilüfer ilçemizdeki Beşevler bölgesinde oturan sakinleriz.. Beşevler Caddesi'nden Göl Sokağa girince Bölük Sokağımız ile kesişme noktasındaki yaya kaldırımlardaki zemin kaplamasını oluşturan parke taşları sanırız özensiz bir şekilde yapıldığı için döşenen bu taşlar dağılmış durumda onarım yapılmasını bekliyor.
Dağılan taşlar buradan gelip geçen yaya vatandaşlarımızın ayaklarına takılyor, düşenler olabilir.. Özellikle yağışlı havalarda tehlikeler de artıyor..Harhangi bir sorun yaşanılmadan gerekli onarımların yapılmasını rica ediyoruz.."

Nevzat COŞKUNKAN

'MASAL GEZGİNLERİ' İZNİKLİ MİNİKLERLE

İznik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen 'Masal Gezginleri' etkinliği geçenlerde İznikli minik öğrenciler ile buluştu.
'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' masal minik öğrenciler için Kılıçaslan İlkokulu salonunda sergilenirken öğrenciler de unutulmaz bir gün yaşayıp doyasıya eğlendi.
yedi sanatçıdan oluşan Masal Gezginleri, masalların çocuğun hayal gücünü zenginleştiren, ana dilini geliştiren, dinleme alışkanlığı kazandıran ve öğrenmeye hazırlayan bir araç olduğu bilinciyle yoluna devam ediyor.
Başarılar.

ONARIM İÇİN BİR RİCA

"Nilüfer ilçesi, Çamlıca Mahallesi'nde, Öğretmenler Sokak ile Pelin Sokağımız'ın birleştiği yerden hemen önce kaldırımlarımız çok bozuldu.. Ve uzun zamandan bu yana da aynı şekilde duruyor.
Nilüfer Belediyemiz'in ilgili birimleri acaba bu kaldırımların onarımını yapabilirler mi?. Çok mutlu olacağız. Saygılarımızla.."

Semt sakinleri adına
Füsun K.

GÖKYÜZÜNDEN TÜRKİYE MANZARALARI SERGİSİ

Kent Meydanı AVM "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" sergisine ev sahipliği yapıyor. THK Bursa Şube Başkanı Nizamettin Gökgürleten'in açılışını yaptığı sergi -1 Çarşı Katı'nda açıldı. Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal Tuzcuoğlu'nun da katıldığı açılışta Nilüfer Belediyesi Başkan Koordinatörü Sibel Özer de hazır bulundu..
Sargide Mavi Atlas Sivil Havacılık Lisesi'ni temsilen Hatice Nur Yaşar ve Genç Kanatlar da yer aldı.
Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı'nın "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" adlı fotoğraf sergisi ziyaretçiler tarafından da büyük ilgi gördü.
Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki tarihi ve doğal güzellikleri tanıtmak maksadıyla Türk Hava Kurumu personeli tarafından hazırlanan sergide 45 şehirde gökyüzünden çekilen 170 ilginç fotoğraf yer alıyor.
Sergi 9 Mart 2019 akşamına kadar ziyarete açık kalacak. Bu ilginç sergiyi izlemenizi öneririm.

KİTAP FUARI AÇILIYOR

Bursa 17. Kitap Fuarı etkinlik programı ve imza günleri 9-17 Mart 2019 arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla hazırlanan fuarda, söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinden oluşan 90 kültür etkinliği olacak.. Gülten Dayıoğlu, Yılmaz Özdil, İlber Ortaylı, Altan Öymen, Ayşe Kulin, Enver Aysever, Zeynep Oral, Ahmet Ümit, Azra Kohen, Banu Avar, İsmail Saymaz, Şükrü Erbaş, Haydar Ergülen, Mine Söğüt, Feyza Hepçilingirler, Onur Öymen, Saygı Öztürk, Sevgi Özel, Canan Tan, Erhan Çelik, Aytül Akal, Bahadır Yenişehirlioğlu, Büşra Sanay, Işık Öğütçü, Kahraman Tazeoğlu, Oktay Vural, Ebru Cündübeyoğlu, Erol Mütercimler, Yavuz Dizdar, Ümit Aktaş, Ahmet Şimşirgil, Uğur Koşar, Hikmet Anıl Öztekin, Nasuh Mahruki, Ayşe Tolga ve Sinan Canan'ın da bulunduğu yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.