Hava Durumu

Yaya kaldırımı diye bir şey yok!..

Yazının Giriş Tarihi: 07.12.2019 09:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2019 09:24

"Fotoğrafını çekip gazetenizdeki köşenize gönderdiğimiz yer, Nilüfer ilçemizde her geçen gün biraz daha gelişmekte ve büyümekte olan Balat bölgesinden.. Dikkat edilirse, ana caddelerin kenarında yürümek zorunda kalan yaya vatandaşlar her zaman büyük tehlikelerle karşı karşıya kalabiliyor.
Çünkü bu yolda yaya kaldırımı diye bir şey yok.. Kaldırımların olmaması yayalar için gerçekten büyük tehlikeler arzediyor..
Konu ile ilgili belediyenin sorunumuza eğilerek gerekli çalışmaları acilen yapmasını tüm bölge sakinleri adına rica ediyoruz.Saygılarımızla.."

HASTANE ULAŞIMI ÇOK BÜYÜK SORUN

"Bursa Şehir Hastanesi'ne Mudanya'dan da ulaşımın sağlanması konusunun sayın yetkili makam sahiplerince de ele alınmasını tüm ilçe sakinlerimiz adına arz ve istirham ediyorum. Saygılar." Mudanya/ Hüseyin ONGUN 63 Yaşında Emekli

ON YÜZ BİN BALONCUK...

"Cumhuriyet Caddesi'nde Doruk ve diğer işyerleri önlerinde çocuklar için yapılan sabun, kimyasal veya deterjanlı suya batırılıp üflendiğinde insanların üzerine köpükler saçan oyuncaklar için neden önlem alınmıyor?.. Geçenlerde (23.11.2019 Cumartesi) ben de bu baloncuklara hedef oldum. Kalabalıktan kenara kaçamadım. Baloncuklar üzerime bulaştı? Çeşmeye koşup gözlerimi, yüzümü yıkadım..
Kimyevi baloncuklar sağlık açısından tehlike yaratabilir.. Ayrıca giysilerde lekeler de oluşturabilir. Sorunu geçenlerde Osmangazi Bld.'ne yazdım. Uzun zaman cevap verilmedi. Daha sonra verilen yanıtta bölgenin Büyükşehir Bld. Zabıtası'na ait olduğu belirtildi. TV'de bir zamanlar 'On yüz bin baloncuk' sloganlı sevimli bir reklam yayınlanırdı. Artık; bu reklamı anımsamak bile istemiyorum. Baloncukçulara karşı gerekli önlemleri almak bu kadar zor mu?." Kemal BAŞEREN

UEDAŞ'IN DUYARLILIĞI

"Bir süre önce köşenizde sokaklarımızın karanlık olduğunu dile getirip UEDAŞ'a gerekli aydınlatma talebi yapmıştık. Karanlık nedeniyle yakın zamanda kapkaç ve hırsızlık olayları yaşanan sokaklarımız UEDAŞ'ın duyarlılığı nedeniyle artık ışıl ışıl. Sürü halinde gezen sokak köpeklerini çok daha erken fark edebiliyoruz. Emeği geçen tüm UEDAŞ ekibine selamlar ve içten teşekkürler." Kıymet Sokak sakinleri

ALO, BURASI OSMANGAZİ

İMAR PLANI: "Bursa Hâkimiyet Gazetesi'nin 30.11.2019 sayısındaki köşenizde bir okurunuzun 'Daha Ne Kadar Bekleyeceğiz?' başlıklı şikâyetine yer verilmiştir.
Yazıda bahse konu olan Çekirge Caddesi kuzeyi imar planı kapsamında kentsel dönüşüm amaçlı imar planı değişikliği Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 28.12.2017 tarih ve 2870 sayılı kararı ile onaylanmıştır.
Söz konusu imar planı değişikliğine karşı açılan davada Bursa 1. İdare Mahkemesi'nin 22.08.2019 tarih ve 2018/1454 esas sayılı kararı ile yürütmenin durdurulmasına karar verilmiştir.
Dolayısıyla, imar planı ve imar planına dayalı imar uygu-lama işlemi yapılamamaktadır. Belediyemizce, imar planı ile ilgili yasa ve yönetmelikler doğrultusunda gerekli işlemler başlatılmıştır, devam etmektedir.
Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz." Osmangazi Bld. Basın Yayın Halkla İlşk. Md.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.