Hava Durumu

Yamalı bohça gibi yollar asfalt onarımı bekliyor

Yazının Giriş Tarihi: 04.08.2017 08:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.08.2017 08:45

"Nilüfer ilçesi, Beşevler bölgesi ile Osmangazi ilçesi, Dikkaldırım semtindeki ana caddelerimizdeki asfalt zemin oldukça bozuk.


Çeşitli zamanlarda çeşitli nedenlerle yollar bozuldukça yapılan asfalt çalışmalarıyla adeta birer yamalı bohçaya dönen yollar bu kesimlerde engebeli bir arazi gibi oldu..
Asfalt çalışması yapılması gereken yerler:
1- Beşevler Caddesi Hobi Büfe, Ziraat Bankası Şubesi önü

2- Dikkaldırım Caddesi Ziraat Bankası Şubesi önü

Yağışlı günler başlamadan önce belirttiğim yerlerde çektiğim fotoğraflarda da işaretlediğim bu bölgelerde gerekli asfalt yenileme çalışmalarının yapılmasını rica ediyoruz.


Saygılarımızla.." Sedat KURTULMUŞ

*TELEKOM'un dikkatine!

"17 Temmuz köşenizde yayınladığınız Çekirge Eskicioğlu Sk.'taki Türk Telekom'a ait menol kapağı çevresinde oluşan obruk şeklindeki tehlikeli duruma aynı gün gerekli müdahale hemen yapılmış ve sorun tamamen giderilmiştir.
Bilginize sunarız." TÜRK TELEKOM
***
Söz konusu şirketin köşenize gönderdiği üstteki bu cevaba bazı sorularım var:
Çukur 10 gündür bu şekilde kaldı. Mahalle muhtarlarına verilen numaralara bakan yok. İnternet sitesi işlevsiz. Telekom'a ait şikayetleri iletebileceğimiz yer neresi numaraları ve internet siteleri yayınlanmalı ki herkes bilsin. Telekom'a gazetelerin şikayet köşelerinden mi ulaşabileceğiz?.
Telekom'a Carrefour'daki bayi bile ulaşamadı. Şikayet eden Çekirge Mahallesi Muhtarı aranarak bundan sonraki şikayetleriniz için şu numaraları arayabilirsiniz ve telefon numaralarımızı da şu sebeplerden dolayı gizliyoruz, diyerek bilgiler verilebilir."
Çekirge Muhtarı Coşkun ALTıNTAŞ

*Cenazeler masa üzerine konuyor

"Demirtaş Merkez Camimizin inşaatı 2014 yılında başladı.
Seçim dönemi öncesi Osmangazi Belediyesi burada temel atma törenini yaptı. O tarihten sonra da yaklaşık 4 yılı geride bıraktık.
Camimizin sadece zemin katı ibadete açıldı. Avlusu da yetersiz.


Daha önemli bir eksik de dört yıldan bu yana camimizin musalla taşı yok. Bölge sakini vatandaşlar cenazelerini çevreden getirdikleri masaların üzerine koyuyorlar.
Gazetenizdeki köşeniz aracılığı ile Osmangazi Belediyesi yetkililerine bu eksiklerin ne zaman tamamlanacağını soruyor ve cevap bekliyoruz.
Saygılarımızla.."

*Kent gönüllüleri kamp yapıyor

Büyükşehir Belediye Spor Kulübü tarafından bu yıl 17.'si gerçekleştirilen Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, çocuklara ve gençlere kent-lilik ve doğa bilinci aşılıyor.


Kent gönüllülerinin biraraya geldiği Gençlik Kampı, Uludağ Yolu üzerindeki Yiğit Ali Mahallesi'nde doğa güzellikleri arasında devam ederken çeşitli yaşlardaki çocuklar bir arada dostluklarını geliştiriyorlar.
Geçen yıllara oranla daha fazla başvurunun olduğu kampın kapasitesinin de bu ilgiden dolayı artırıldığını söyleyen Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık, "Çocuklarımız burada hem kentlilik hem de doğa bilinci kazanıyor. Aynı zamanda öğretmenlerimiz nezaretinde gerçekleştirilen çeşitli aktivitelerle de çocuklarımızın daha da sosyalleşmelerini sağlıyoruz.


Bu kampa sadece Bursa merkez ilçelerinden değil 17 ilçemizin tamamından öğrencilerimizin gelmesi bizleri daha da mutlu etti" diyor.
Toplam sekiz dönemden oluşan Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, bu yıl 26 Ağustos'ta son bulacak.

*Alo BURULAŞ nerelerdesin?

"BURULAŞ'a ait Alo 444 99 16 nolu hattını bilgi almak için ne zaman arasam ulaşılamıyor. Telefon başında hep çok uzun bekletip duruyorlar.
Bu konudaki şikayetimi köşenizde yayınlayıp sayın BURULAŞ ilgililerine iletir misiniz lütfen?.." Haber Hattı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.