Hava Durumu

Timsah Arena için bir öneri

Yazının Giriş Tarihi: 07.11.2016 07:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 07:19
 “Bursasporumuz’un yeni stadyumu Timsah Arena’nın henüz tam anlamıyla tamamlanmamış olması sebebiyle birtakım sıkıntılar yaşanmaya devam ediyor.. 
Bursaspor BursaRay İstasyonu’ndan veya Hürriyet semti tarafından yaya olarak stada gitmek isteyenler şu anda çok uzun mesafeleri katetme zorunda kalıyorlar.      
Köşenize gönderdiğim ekteki fotoğrafta tarlanın içinden yayalar güçlükle ilerliyor.



Fakat bu yol mesafeyi aşırı uzatmakta, taraftarlar da maalesef oldukça tehlikeli yerlerden ve çamur deryası tarlaların içinden geçerek stada ulaşmaya çalışmaktalar. 
Belediye Başkanı Sn. Recep Altepe’den ve Büyükşehir Bld. yetkililerinden ricamız, yolun kısaltılarak düzenlenmesi ve Hürriyet, Soğukkuyu tarafından gelen taraftarlar için de Fuat Kuşçuoğlu Caddesi tarafına yayalar için  bir üstgeçit yapılarak stada bağlanmasıdır. 
Bunlar yapıldığı zaman inanın Bursasporumuz maçlarını 17 bin taraftarla değil 25-30 bin taraftarla oynayacaktır.
Saygılarımla” - Mehmet Salih KAYA  

Ayakkabı ve paçalar kızıl kere kızıl!..


“Mihraplı Parkı’nı kentimize kazandıran Büyükşehir Bld. Bşk. Sn. Recep Altepe’ye teşekkür ederim. İnşallah değeri iyi bilinerek aynen Kültürparkımız gibi bizden sonraki kuşakların da yararlanabileceği bir yer olarak kalır. 
Köşenizde daha önce de Mihraplı Park’taki bisiklet olayları gündeme geldi.  İsteyen yürüyüş, isteyen spor yapsın veya bisiklete binsin. Ben hiçbirine karşı değilim. 
Ama parkın içinde bir beton bir de kızıl toprak serilmiş yol var. Parka gittiğimde iki tabela dikkatimi çekti. 
Tabelalarda yayaların toprak yolda yürümesi, beton yolun ise bisiklet yolu olduğu değişik yerlere konmuş tabelalarla belirtilmiş. 
Ben de dahil spor yaparken çoğumuz bu uygulamayı yapmıyor. Nedeni; basit. Bu kararı alan sayın yetkililerden bir ricam var. Parka gelsinler, ister sivil, ister spor kıyafetle toprakta bir yürüsünler. Yürüyüş sonrası ayakkabı, pantolon paçaları veya eşofmanın renginin ne hale geldiğini bir görsünler. Kıpkızıl!.
O zaman bence yanlış konulan tabelaların kalkacağını umuyorum. Bisiklete binen kişilere de saygısızlık yapmak istemiyorum ama daha dikkatli ve yavaş kullanabilirlerse çözüm bence ortadan kalkar. Aslında bu sadece benim değil, çok kişinin serzenişidir. 
Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Yıllardır dertlere çözüm yolu başlangıcı olduğunuz için saygılar sunuyorum.”
-Mehmet ÜNLÜGÜZEL 

TEŞEKKÜR PANOSU

Çatıdaki tüpgaz


“Nilüfer, Altınşehir’de yaptırılan Kur’an Kursu binasının çatı kaplama çalışmalarında unutulan ve büyük tehlike yaratan bir bütangaz tüpü için çektiğim fotoğraflı uyarımı 26 Ekim tarihli sayınızda yayınladınız. Teşekkür ederim.
Uyarımın yayınlandığı gün o tüp çatıdan aşağıya yuvarlanmadan hemen alındı. Olası tehlikenin de çok şükür önüne geçildi.
Böylesi durumlara çalışanların daha da dikkatli olması gerekir sanırım.
Saygılarımla..” -Şeref TÜTÜNCÜLER
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.