Hava Durumu

Temizlik imandandır!

Yazının Giriş Tarihi: 20.10.2016 04:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 04:57
“Geçtiğimiz günlerde yurtdışından bir iş nedeniyle Türkiye’ye gelen yabancı uyruklu bir personel 30 sene sonra Türkiye’ye 2. gelişinin olduğunu ve genelde oldukça olumlu gelişmeleri gözlemlediğini belirtti. 
Ne var ki Müslüman bir ülkede araçların camından yollara pet şişe fırlatılmasına anlam veremediğini, Müslümanlar’ın temizlik ve davranışlarıyla tüm Avrupa’ya örnek olması gerekirken bu tip duyarsızlıkların Avrupa’daki Müslüman algısına olumsuz etki yaptığını ve çok dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. 



Bu sözler beni çok üzdü. Ve ben de bu görüntüleri Belediyemizin güzide bir parkında çektim. Halkın kullanımına sunulmuş bu pırıl pırıl parkın bazı gençler tarafından böyle kirletilmesine gerçekten çok üzüldüm. 
Her ne kadar belediye ekipleri birkaç saat sonra bu kirli görüntüler yaratan ortamı temizleyecek olsalar da bazı gençlerin bu davranışları çok üzücü. 
İnşallah onlara okullarında ve aile çevrelerinde bu konuda da yeterli terbiye kazandırılır da ileride bu tip çirkinlikleri yaşamayız.
Saygılarımla.”
Mesut Necip YILMAZ

BURFAŞ’a bir öneri

“Geçen pazar dostlarımızın tavsiyesi üzerine ailece Mihraplı Parkı’na gittik.. 
Park gerçekten çok güzel.. Buradaki BURFAŞ tesislerinden birisinde oturduk. Yemek siparişimizi verdik. 
Fakat hafta sonu yoğunluğundan olsa gerek; siparişlerimizi almamız oldukça uzun sürdü. Birkaç defa garsonlara hatırlatmak zorunda kaldık. 
BURFAŞ’ın temizlik, lezzet, ulaşılabilirlik gibi hizmetlerinin kalitesinden oldukça memnunuz. 
Ancak hafta sonları personel sayısı biraz daha arttırılabilirse her şey çok daha güzel olacak. Bu önerimin dikkate alınmasını rica ediyorum.”
Ruşen ARDA

TEDAŞ’ın dikkatine

“Bir süre önce Osmangazi ilçesi, Emek, Adnan Menderes Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. pazaryeri yakınında kalan sanat okulu civarındaki ağaçlık bölgemizde TEDAŞ  elektrik direklerini değiştirildi.
Çalışmalar sırasındaki kazılardan sonra moloz ve toprak yiğınları öylece bırakıldı. Bu nedenle bu yığınlar şimdi birer çöplük haline geldi.
TEDAŞ’a yapılan çalışmalar için teşekkür ederiz ama toprak-moloz yığınları ve bu yüzden hergün onların yanında artan çöp yığınları bizleri üzüyor. Tertemiz çevremiz şimdi pislik yuvası oldu.. Gerçekten üzücü bir durum bu.
Sayın TEDAŞ yöneticilerinin konuya ilgilenmeleri ve bu sorunu çözmelerini rica ediyoruz. Saygılar.” 
Emekli Öğrt. Mehmet KIRBIYIK

Yıldırım’dan bir açıklama

“6.10.2016 tarihli köşenizde yayınlanan ‘Öğrenciler için büyük tehlike’ başlıklı okur yakınmasında söz edilen ve Karaağaç Mahallesi Karamani Sokak’ta bulunan Dörtçelik İlköğretim Okulu’nun önüne araçların park etmesinden dolayı okula giriş çıkışların zor olduğunu ifade edilmişti. 
Okurunuzun şikayeti Belediyemiz Fen İşleri Md.’nce incelenmiştir.
Söz konusu okulun önüne araçların park etmelerini önlemek amacıyla plastik delinatör uygulaması yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız.”
Yıldırım Bld. Basın Yayın Halkla İlşk. Md.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.