Hava Durumu

Sayın Bozbey, Nilüfer'e yakışmıyor

Yazının Giriş Tarihi: 10.07.2017 07:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 07:42

"Gazetenizdeki köşenizde yeyınlanan Nilüfer ilçemizdeki yeşil alanlar ve ağaçlandırma çalışmalarıyla ilgili görüşleri ve istekleri sık sık okuyoruz.
Sayın Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e bu anlamda çevre sakinlerimiz adına bir arzumuzu iletmek istiyoruz:

"Bizler, Barış Mahallesi, Ali Rıza Bey Caddesi'ne açılan Sedir Sokak'taki (Verem Savaşı Derneği binası karşı köşesinde) Adalet Kent Sitesi ile Bakgör Rezidans arasında kalan caddenin her iki yanında bulunan yeşil alanın artık ele alınarak gerekli düzenleme ve ağaçlandırmasının yapılmasını rica ediyoruz..

Bu geniş alanda daha önceden varolan çeşitli ağaçların çoğu kurudu, kırıldı, kayboldu. Şimdi o ağaçların yerini otlar kaplıyor.
Belirtmiş olduğumuz yeşil alanın yarısından fazlası şu anda ağaçsız ve bomboş bir halde duruyor.
İşaret ettiğimiz yeşil alanın tekrar ağaçlandırılması ve düzenlenmesi için gerekli olan incelemenin yapılarak ağaçlandırma çalışmalarının programınıza alınarak gerçekleştirilmesini saygılarımızla rica ediyoruz.
Size ve bütün Nilüfer Belediyesi çalışanlarına başarılarınızın devamını diliyoruz.." - Betül M. ve komşuları

Denetim iddiaları

"Geçen cuma (7 Temmuz.2017) yayınlanan yazınızda çok kibar bir şekilde 'sorumlular T-2 hattı için önlem alsın' diyorsunuz. Bu ve benzer inşaat işlerinin yeterince belediye tarafından güvenlik denetimlerinin yapılmadığını izliyorum..
'Bazı' firmalar maliyet artmasın diye ucuz ve çok basit ikazlar ile güvenlik önlemlerini geçiştiriyor.. Madem bu işin iş vericisi belediye derhal ölümlü ve yaralamalı kazaların hesabını hukuk önünde hesap vermeli.
İnşaat işlerinin başında belediye adına denetim yapan görevlileri göremiyoruz. Çalışanlar da zaten iş güvenliği olmadan çalışıyor. Bizler de Allaha emanet oralardan geçiyoruz..
Saygılar.." A.U.

Havuzlar kış sezonu için mi?

"6 Temmuz Perşembe günü gecesi misafirlerimizi Ataevler'deki Dört Mevsim Yılmaz Akkılıç Parkı'na götürüp oradaki bir kafeteryada çay ikram etmek istedik.
Park çok güzel ve çok kalabalıktı. Fakat parkın ortasındaki devasa süs havuzunun fıskıyeleri çalışmıyor ve içi de bomboştu.
Böylesine sıcak günler ve gecelerde havuz bomboş bırakılıp fıskıyeler de çalıştırılmayacaksa bu işlerliği acaba kış sezonuna mı (!) saklıyorlar.
Bir arıza varsa bunun tez zamanda ele alınması gerekmez mi?.
Dikkatlere sunuyorum. Saygılarımla.. Ali L. ÖZDEMİR

Baloncuklar rahatsız ediyor

"Cumhuriyet Caddesi çalıştırılan tramvay nedeniyle trafiğe kapatılıp yayalara açıldıktan sonra bu güzergah ellerindeki şişeden özel bir aletle deterjanlı suyu çekip vatandaşların üzerine adeta bir baloncuk yağmuru halinde püskürten seyyar satıcılarla dolu. Bu satıcılar ne zaman önlenecek?.
Çünkü çok rahatsız edici bir şey.. Zabıta teşkilatının gerekli tedbirleri almasını rica ederim." Mine YILDIZ

Etkinlikler devam edecek

"13/06/2017 tarihli gazetenizdeki köşenizde yayınlanan "Emirsultan Camii Çevresine Hareket" başlıklı, Emirsultan Camii çevresinde ramazan etkinlikleri yapılmasını isteyen okurun talebi Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce incelenmiştir.
Belediyemizce ramazan boyunca her perşembe Emirsultan Meydanı'nda Karagöz-Hacivat gösterisi yapılmıştır.. Ayrıca ramazanla ilgili diğer etkinliklerimiz, Belediyemiz internet sayfasındaki "Etkinlikler" bağlantısından öğrenilebilir..
Gelecek ramazan ayında da bu etkinliklerimiz devam edecektir,
Bilgilerinize sunarız." Yıldırım Bld.Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Topuk kıran bir cadde!.

"Fomara (Şehreküstü) Meydanı'ndan Cumhuriyet Caddesi'ne çıkan ana yolda yeni zemin taşları döşenmeye başlamış.
Çalışmaların oldukça büyük bir bölümü de tamamlanmış.
Bursa'da yaya trafiği açısından en işlek bir cadde olan bu güzergahtan gelip geçebilmek için bu caddeyi kullanmak zorunda kalınıyor.

Hafta arasında BursaRay'ın Şehreküstü İstasyonu'ndan indikten sonra Kapalıçarşı'ya ulaşmak isterken ben de mecburen bu caddeyi kullanmak istedim.
Fakat yerlere döşenen zemin taşları araları çok boş bırakılıp doldurulmadığı için arkında olmadan ayakkabımın topuğu buradaki bir boşluğa girince hemen kırılıverdi.
Buradaki çalışma yapılırken hiç olmazsa biten kısımlarda zemin taşları arası niye hemen doldurulmuyor?." Kardelen Ş. YILMAZ

Mavi Tur çok güzel

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Gemlik Körfezi'ni dolaştıran Mavi Tur gezi teknesi ile ailemle birlikte yaptığımız yolculuk unutulacak gibi değil.

Bütün yolcularla birlikte çok güzel ve unutulmayacak saatler yaşadık.
Mavi Tur'u düşünen başta Sn.Bşk.Altepe olmak üzere bunu uygulayan herkese açık teşekkürler." Nevzat TANSAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.