Hava Durumu

Sayın Başkan Recep Altepe elçiye zeval olmazmış!..

Yazının Giriş Tarihi: 25.11.2016 01:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 01:30
Köşemizi takip eden okurlarım anımsar..  
Mihraplı Parkı’na bol gölge veren ağaçlar dikilmesini ve parkın daha da yeşil hale gelmesini isteyen okuyucularımdan çok sayıda şikayet-öneri mesajı alıyordum. 
Büyükşehir Belediyesi büyük bir ağaçlandırma kampanyası başlatmış ve Mihraplı Parkı’nın dillere destan hale gelmesini başarmıştı. 



Okuyucularımdan gelen çok sayıda teşekkür yazısını da o dönemde yayınlamıştım. 
İşte okuyucularımdan şimdi de en çok yeşillendirme talebinin geldiği yerlerin başında Beşevler Bölge Parkı geliyor. Özellikle Havuzlu Meydan’ın yaz aylarında çok çıplak kaldığını ve gölgesine sığınacak ağaç ve oturacak oturma grubu bulamadıklarını, bu alana kentin birçok yerinde görülen görkemli çınar ağaçları dikilmesi ve oturma grupları konulması istenirken ‘havuzun muhteşem güzelliğini doyasıya seyretmek istiyoruz’ deniyor. 



Ayrıca parkın ağaçlı kısmında da dikilen bazı yeni fidanların kuruduğuna dikkat çekilerek yerlerine bol gölge verecek çınar ve kestane gibi ağaçların dikilmesine işaret ediliyor.
Umarım Büyükşehir Belediyemiz bu yoğun istekleri yanıtsız bırakmaz ve çevre sakinlerinin bu önemli arzusuna olumlu yanıt verir. Dilerim ben de bu köşeden çok yakında büyük müjdeyi okuyucularımla paylaşabilirim. 
Evet, ‘elçiye zeval olmaz’ denir Sayın Büyükşehir Bld. Başkanım Recep Altepe.. Beşevler sakinlerinin bu çok güzel önerisini aktarmak da bu köşenin görevidir.

Kozahan’da sohbet imkansız gibi...



“Tarihsel değeri kadar turistik açıdan da yerli ve yabancı turist grupları ve biz bu kente gönül veren insanların gözbebeği olan Kozahan’a tüm bu özellik ve güzelliklerine karşın yine de hak ettiği değer verilemiyor.
Bunun en belirgin özelliklerini görmek isteyen bir yetkili varsa lütfen gitsin ve Kozahan içinde cirit atan seyyar satıcıları, her yaştan dilenciyi rahatça izlesin.
Arkadaşımla oturup birer bardak çay içelim dedik ama pişman olduk. Çünkü Suriyeli olduklarını söyleyen çocuk yaşta dilenenlerin biri gitti, biri geldi masamıza.. Çok rahatsız olduk.
Onlardan fırsat bulabilen seyyarlar da arkadan adeta sökün ettiler. Arkadaşımla iki lafı bir araya getiremedik inanın. Kozahan’da sohbet edebilmek imkansız gibi..
Şehrimizin tam merkezinde böylesine önem arzeden bir tarihsel yapıya olumsuzluk veren kişiler zabıta tarafından nasıl denetlenmiyor?. Şaşırıyorum..”     
Seher GÖNENLİ

TEŞEKKÜR PANOSU
Tuz,karabiber değirmeni

“Zafer Plaza’daki Tchibo firmasından bir süre önce tuz-karabiler değirmeni almıştım. Değirmen geçenlerde arıza yaptı. Firmaya endişeyle gittim. Ama son derece modern mağazanın zarif ve duyarlı yönetmeni Beyhan Kum hanım çok sıcak bir davranış sergiledi. 
Hiç zorluk çıkarmadan gerekli işlemi yaptı ve değirmenimi hemen servisine gönderdi. İki gün sonra da telefonuma gönderdiği mesajda arızanın giderildiğini ve teslim almamı istedi.
Özellikle arızalı makinelerin onarımlarında çok firmanın çıkardığı zorlukları bildiğim için Beyhan Hanım’ın örnek duyarlılıkla yardımcı olması beni çok mütehassis etti. Kendisine çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”
Binnaz ÖZGÜR

Zafer Plaza ödüllendirdi

“23 Kasım köşenizde yayınlanan ve Zafer Plazamızın temizliği ile ilgili övgü yollayan bir hanımefendi ziyaretçimizin yazısını yayınlayarak öncelikle iki hanım çalışanımızı, yönetim ekibimizi onore etmeniz bizler için gerçekten çok kıymetli idi.
Görevli iki hanım çalışanımız bugün yönetimimiz tarafından işlerini ait olma duygusu ile yerine getirdikleri için diğer arkadaşlarının karşısında ödüllendirildi.
Gösterdiğiniz hassasiyet, motive edici tutum ve yaklaşımınız için şahsım ve ekibim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
En kısa sürede sizinle tanışabilmeyi, değerli fikirlerinizden faydalanmayı arzu ediyorum.
Saygılarımla.”
Onur S. SAPMAZ / AVM Müdürü

Saat 11.15 randevusu...



Bu fotoğraf gazeteniz Bursa Hakimiyet’in kardeş kuruluşu AS TV’nin çağdaş donanımlı yayın stüdyosundan bir anı fotoğrafı.. 
Internet haberleri editörü İlker Türker, Şehir Haberleri Editörü Canan Deniz ve de bendeniz yayına girmek üzereyiz.
Biz her cuma sabahı saat 11.15’te siz değerli okurlarımızı AS TV ekranlarında geçen yayın döneminden bu yana yayınlanan ‘Gündem’ programımızda bekliyoruz..
İlker, ınternetten devamlı akan en son haberleri aktarırken ben de hafta içinde sizlerden gelen sorunlar, dilekler ve ilgililere olan teşekkür mesajlarınızı ekranlar aracılığıyla bir kez daha duyuruyorum.
Amaç; sorunlardan uzak, güzel bir Bursa, güzel bir yaşam. Program sunucumuz da bizim Canan kardeşimiz.
Bugün saat 11.15’te bekliyoruz yine efendim. Biz, sizler için buradayız!..
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.