Hava Durumu

Program sırası ne zaman?

Yazının Giriş Tarihi: 09.09.2019 08:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.09.2019 08:32

"Çekirge Hamam Caddesi, bölgemizdeki Armutlu Meydanı ile 1.Murat İlköğretim Okulu'nu birbirine bağlayan bir cadde.
Okulların açık olduğu zamanlar yoğunluk burada on katına çıkıyor. Buna rağmen cadde kaldırımları fotoğraflardaki gibi 40 yıldır bakımsız durumda.
Dağ köylerinde bile olmayan kaldırımlar şehrimizin vizyon mahallesinde bol miktarda var!.
Muhtarlığım süresince Osmangazi Belediyesi'ne defalarca dilekçe verdim. Belediye klasikleşen 'Program dahilinde yapılacak' şeklinde cevap veriyor ama program sırası mahallemize yıllardan beri gelmiyor.
Caddede terzilik yapan Altan bey, geçen yıl ayağını kırmıştı. Geçen ay mahallemizi tanıtan bir tv programında caddede yürürken tesadüfen kameralara konuşan bir bayan caddede ayağının kayarak düştüğünü; kol ve ayağının kırıldığını 3 ay evden çıkamadığını anlattı.
Osmangazi Belediye yetkilileri caddenin kapatılmasına UKOME'nin karşı geldiğini söylüyor.
Geçenlerde UKOME yetkilisi görüştüğümde böyle birşeyin olmadığını, Osmangazi Belediyesi'nin kendilerine başvurmadığını, zaten kaldırım tadilatında cadde kapatılmasına gerek olmadığı, istedikleri zaman yapabileceklerini beyan etti.
Yetkilerden kaldırımların genişletilerek yenilenmesini talep etmekte yıllardır gelmeyen sıranın gelmesini beklemekteyiz.
Saygılar. " Coşkun GÖNÜLTAŞ/ Çekirge Mahallesi Muhtarı

KLİMALAR TEHLİKELİ

"Yaz sezonu boyunca BursaRay'da seyahat edenleri sağlık konusunda ciddi tehlikeler bekledi ve halen bekliyor da..
Vagonları serinleten klimalar öylesine yüksek şekilde ve sert halde esiyor ki yolcuları çok rahatsız ediyor.
Bu yüzden BursaRay'a binerken yolcuların benim gibi yanlarına birer gazete almasını ve başlarını bu sert ve aşırı serinlikten korumalarını öneriyorum. Yoksa zatürree kapıda bekliyor!..
Sayın BursaRay yöneticilerinin sorunu gidermelerini saygılarımla rica ediyorum.." Gülfer M.

STAT YOLU ÇİLE DOL

"Acemler semtindeki Bursaspor BursaRay İstasyonu'nda metrodan inip Stadyum'a ulaşmak isteyenler şu anda çok uzun mesafeleri yaya olarak katetmek zorundalar.
Önümüz yağışlı mevsim. Bursaspor sevdalıları için bu durum çok güçlük yaratacak.
Bu nedenle ekte gönderdiğim haritada mavi noktalı kısımlar mevcut durumda yayalar için belirlenen yol. Fakat bu yol mesafeyi aşırı uzatmakta.
Sene başında Burbak Genel Müdürü konu ile ilgili çalışma yapacaklarını taraftara müjdelemesine rağmen geçen zamanda herhangi bir gelişme ne yazık ki olmadı ve sırf bu yüzden pek çok taraftar artık stada gitmeyi bıraktı.
Burbak yetkililerinin daha önce söz verilen kırmızı kısa yolu bir an önce devreye alarak tüm taraftarlar için ulaşımda rahatlık sağlamasını rica ederim.
Saygılarımla." Mehmet Salih KAYA

2019 DA BİTMEK ÜZERE UEDAŞ!..

"Nilüfer ilçesi, Kıymet Sokak, Denizyıldızı Sokak ve Ihlamur Parkı'nda aydınlatma yokluğu ve bölgenin karanlıklar içinde olması birkaç defa köşenizde yayınlanmıştı.
Bunun üzerine UEDAŞ'tan müjdeli yatırım haberi de gelmişti ve program dahilinde sorunun ele alınacağı belirtilmişti.
Ne var ki söz verilen yatırım bir türlü yapılmadı ve sokaklarımız ve parkımız hâlâ çok karanlık. Neredeyse 2019 yılı da bitecek..
Kıymet Sokak, Denizyıldızı Sokak ve Ihlamur Parkı çevresi sakinleri olarak UEDAŞ yöneticilerinden aydınlatma talebimizin artık gerçekleştirilmesini bir kez daha önemle rica ediyoruz. En kısa zamanda el atılmasıyla çok sevineceğiz." Semt sakinleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.