Hava Durumu

Park çalışmasında rötar malzemeleri heba ediyor

Yazının Giriş Tarihi: 24.05.2018 07:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.05.2018 07:21

"Osmangazi ilçemizdeki Hamitler kapalı alanı yanında başlanılan park çalışmalarında rötar var.. Çalışmalar bir türlü bitmiyor..
Burada başlanılan park alanı çalışmaları nedeniyle söz konusu alan çevresinde bulunan çeşitli inşaat malzemeleri de paletlerden yere dökülmekte, etrafa yayılmakta ve malzemeler bu alan içerisinde heba olmak üzere..
Getirilen malzemelerin heba olmaması ve yapılan çalışmaların kısa bir zaman içinde bitirilmesi için sayın yetkili makam sahiplerinin dikkatine saygılarımızla sunuyor, kendilerine kolaylıklar diliyoruz.
İyi çalışmalar.."
Mustafa EROL

Mudanya'da güzel sanat elçileri
Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyeleri kursiyerleri yaptıkları eserleri geçenlerde Tahir Paşa Konağı'nda sergiledi. Sergi açılışında Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ilçenin güzel sanatlara gönül veren sanatsever kadınlarını kutladı ve başarılarının devamını diledi.
140 kursiyerin resim, nakış, filografi çalışmalarının bulunduğu serginin açılışında, Kültür ve Sosyal İşler Müd.Sevgi Ursavaş ile kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu. Başkan Türkyılmaz, ayrıca kurs eğitmenlerine plaket verdi ve ilçenin var olan kültürel değerlerini sanatla buluşturmaya devam edeceklerini belirtirken "Mudanya barış ve kardeşliğin başkenti olarak anılıyorsa, Cumhuriyet değerlerinin özgürce yaşandığı, kültür ve sanatın değer gördüğü bir kent oldu.
Gece gündüz tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte güzelliklerle anılan Mudanya'yı yarattık. Daha çok uzun yıllar hep birlikte çalışarak, geleceğin Mudanya'sını birlikte şekillendireceğiz" dedi.

Demirtaş'a otomatik vezne
"Demirtaş bucağımızda bulunan BUSKİ'ye ait tahsilat gişesi yerine şimdi otomatik su tahsilat veznesi cihazı konuldu.
Demirtaş bucağı sakinlerinin büyük ihtiyacını kolaylaştıran otomatik vezne
Sakarya Mahallesi'ndeki Yeni Merkez Camii önüne konuldu..
Demirtaş bucağı ve Sakarya Mahallesi sakinleri adına BUSKİ Genel Müdürlüğü'ne açık teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Saygılarımızla.."
Mümin DÜNDAR

"11 lül 2007" mi,11 Eylül 2007 mi?
"Kentimizin en merkezi yeri sayılan Cumhuriyet Alanımızda (Heykel önü) bulunan meydan saatinin kaidesindeki yapılış ve hizmete girişini belirleyen, sarı madeni harf ve rakamlarla yazılı olan 11 Eylül 2007 tarihi yazısında Eylül kelimesinin harflerinden bazıları ya düşmüş ya da meçhul kişi veya kişilerle yerlerinden sökülmüş.
Şimdi meydan saati kaidesindeki bu yazı '11 lül 2007' olarak duruyor. Ve bu çok net şekilde görülen eksikliği de hiçbir yetkili makam sahibi görmüyor. Kimseler de kendilerini uyarmıyor.
Bursa'nın adeta bir misafir odası sayılan ve her gün yerli yabancı binlerce kişinin buradan gelip geçtiği bir bölge olan Cumhuriyet Alanımızdaki bu eksikliğin giderilmesi gerekiyor.
Sayın yetkili makam sahiplerine konuyu saygıyla sunuyor ve ivedilikle bu çalışmanın yapılmasını önemle rica ediyorum."
Özcan TARZAN

Büyükşehir'den iftar için su-hurma ikramı
Büyükşehir Bld. iftar saatine yolda yakalanan Bursalılar'a oruç açmaları için su ve hurma dağıtıyor.
BURULAŞ personeli, şehir içi tüm yolcu otobüsleri ile BursaRay'ın 38 istasyonu, T1 ve T3 Tramvay hatlarında iftarı yolda karşılayan yolculara oruçlarını açmaları için hurma dağıtırken övgü topluyor.
Su ve hurma ikramı ramazan ayı boyunca sürecek uygulama, vatandaşlardan tam not alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.