Hava Durumu

Nerelerdesin BUSKİ?

Yazının Giriş Tarihi: 16.05.2019 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.05.2019 08:04

"Fotoğraflarını çekip gazetenizdeki köşenize gönderdiğimiz yer, Nilüfer ilçemizdeki, Fethiye Mahallesi'nde, Feza Sokak ve Füsun Sokak'ın halini gösteriyor.
Geçen 31 Mart Yerel Seçimleri'nin bir-iki gün öncesinde burada başlatılan çalışmalar halen fotoğraflarda görüldüğü gibi.
Yaşadığımız sorunlar için Nilüfer Belediyesi'ni aradım.


Ama 'çalışmaları BUSKİ'nin yaptığı için onlar gerekli asfalt onarımlarını gerçekleştirecek' denildi.
Bunun üzerine BUSKİ'yi aradım. Bana dönüş yapmaları ve bilgilendirmeleri için telefon numaramı bıraktım ama halen ne arayan var, ne de soran.. Cevap alamadım.
Bu kez sorunla ilgili Twit attım ama umursayan kimse de maalesef çıkmadı..


Gerekli ilginin ve onarımların yapılabilmesi için bu kez gazetenizdeki köşenizden durumu yansıtmak istiyorum. Yayınlanmasını rica ederim.
Sayın ilgililerin konuya artık lütfen ilgi göstermelerini bekliyorum..
İyi günler dileği ile.."

Aydın GÜLEÇ

TEŞEKKÜR PANOSU

SORUN KALMADI

"Osmangazi ilçemizde, Hamitler bölgesine giderken 1. Kavaklı Caddesi ile 9. Çimen Sokak kavşağında bulunan dönel kavşağın etrafındaki yolda oluşan olumsuzluklar üzerine bu kesimde yeniden asfaltlama çalışmaları yapılarak çukurlu ve engebeli hali tamamıyle düzeltildi..

Çalışmaları yapan ilgili kurumlara bölge sakinleri olarak teşekkür ediyoruz.."

Bölge sakinleri

MEYVE BAHÇELERİNDE ÇÖP YIĞINLARI VAR

"Kaliteli meyve ve sebzeler üretmekte olduğumuz Osmangazi ilçesi, Yeniceabat Mahallemiz'deki bahçelerimizde sorunlar yaşıyoruz.
Sebze ve meyve bahçelerimize gidip gelirken çok bozuk olan ve yer yer çukurlar ve tümseklerle dolu, çamur deryası halindeki yollarımızda bu durum, hemen her yağıştan sonra daha da artıp duruyor. Bunlar yetmezmiş gibi şimdilerde de meyve bahçelerimizin kenarlarına bırakılan çöp yığınları çok üzüntü veren bir manzara yaratıyor.


Osmangazi Belediyemiz'in sayın ilgililerine bu durumu aksettiriyor ve hem yollarımızın onarımlarının yapılarak düzenlenmesini ve hem de çöp yığınlarının bahçe kenarlarından kaldırılmasını rica ediyoruz.
Saygılarımızla.."

Bölge sakinleri
adına Kemal UYSAL

MUDANYA'DA ÖNEMLİ VE GÜZEL BİR SERGİ

Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyeleri kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri, Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi'nde beğeniye sunuldu. Uzun süreden beri 9 branşta 550 kursiyerin emekleriyle ortaya çıkan yaklaşık 750 adet birbirinden güzel ürün, sergi izleyicileri tarafından hayranlık topladı.

Mudanyalı beceri sahibi genç kızlar ve kadınların resim, ahşap boyama, amigurumi, filografi ve ebru sanatı çalışmalarının sergisini Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ömer Aydın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevgi Ursavaş 'hayırlı olsun' dilekleriyle alkışlar arasında gerçekleştirdiler...

Sergi açılışında konuşan Hayri Türkyılmaz, ilçe sakini sanatsever ve beceri sahibi olan genç kızlar ve kadınlara verdikleri büyük emekler için teşekkürlerini sundu..
Mudanya Belediyesi'nin akademi olma yolunda çok önemli mesafeler kaydettiğini de belirten Başkan Türkyılmaz "bu yuvada birçok branşta kurslarımızı sizlerl hayata geçiriyor, halktan aldığımızı halkımıza veriyor ve ürettiğimizi yeni doğan bebeğimizden en yaşlı insanımızı kadar paylaşıyoruz" dedi.

Büyük bir ilgi ve beğeni toplayan sergi 21 Mayıs tarihine kadar Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi'nde izlenime açık kalacak..

ALO, BURASI LİMAK ENERJİ

İBRAHİM ARI'YA:- "Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki köşenizden, okurlarınızın talepleri ve uyarılarını bize ilettiğiniz için teşekkür ederiz.

10 Mayıs tarihli, "Başkan Aktaş ve UEDAŞ'a" başlığıyla gazetenizde yayınlanan okurunuz İbrahim Arı'nın talebi tarafımızca incelenmiştir.

Köşeniz aracılığıyla İbrahim Arı'yı bilgilendirmek istiyoruz.

Tarife değişiklikleri sırasında yapı kullanım belgesinin, abonenin yanında bulunması ve işlem gerçekleştiren yetkili kişiye ibrazı zorunludur.

İbrahim Arı ve yetkili arkadaşlarımızla görüşmemize istinaden, okurunuzun işlem merkezimize yapı kullanım belgesi ile birlikte gelmediğini öğrendik.

İbrahim Bey, yapı kullanım belgesi ile herhangi bir müşteri/yetkili işlem merkezimize giderek, mesken tarifesine kolayca geçiş yapabilir.

Bilginize sunarız."

Limak Enerji Kurumsal
İletişim Birimi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.