Hava Durumu

Narlıdere'deki doğa harikasına dikkat!.

Yazının Giriş Tarihi: 26.06.2019 08:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.06.2019 08:50

"Kestel ilçesindeki Narlıdere Köyü'nde muhteşem bir şelale var.Gidip gördük ve hayran olduk..

Bölgedeki dağ, mağara ve şelale Bursamız'da bir doğa harikası. Şelale köye 15 dakika kadar uzakta. Fakat şelalenin çevresi çöplük gibi.
Piknikçilerin yoğun ilgi gösterdiği bölgede şelaleden akan suları depoya nakleden boru çürük ve patlamış.
Bu yüzden suların çoğu boşa akıp gidiyor, yazık oluyor.


Şelalenin üst kısmına çıkan merdivenler de iptal edilmiş. Tuvaletler yıkılmış. molozları ortada duruyor.
Kestel Belediyesi'nin yaptığı Narlıdere Parkı ile çocuk oyun alanı ve spor aletleri ise dikkat çeken güzellikler fevkalade. Tebrikler. Ancak, köyün kubbeli hamamı kendi kaderine terk edilmiş gibi.
Ayrıca; Daha önce burada bir işletme vardı herhalde ki iptal edilmiş. Yıkık tuvalet kalıntıları öylece duruyor. Çevrede moloz ve kirlilik oldukça fazla. İlgilenen de yok sanırım!..


Narlıdere'deki bu muhteşem doğa harikası ve etrafı orman, yeşil alan ve bir hazine değerindeki şelale ile etrafı küçük bir revizyonla piknikçilere ve yerli-yabancı turist gruplarına kazandırılamaz mı?
Köy hamamı onarılamaz mı, tuvaletler, lavabolar, temiz su çeşmeleri, çöp kutuları yaptırılıp bölgenin değeri daha da yükseltilemez mi?. Bu görüşlerim ilgililerce dikkate alınırsa sevinirim.
Saygımla."

Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

IŞIK SAÇAN TOPLARA N'OLDU?

"Nilüfer'deki Altınşehir Mahallemizde, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Biaport önünde bulunan ve geceleri ışıl ışıl yanarak güzel bir görüntü yansıtan küre şeklindeki (ekteki fotoda) ışıklı toplar uzun zamandan bu yana karanlıklar içinde ve çalışmıyor..


Belediyemize sorunu iletmemize rağmen şimdiye kadar olumlu bir sonuç elde edemedik.
Konuyu bir de gazetenizdeki köşenize ileterek durumu sayın yetkililere iletmek istiyoruz..
Umarız konu ile ilgili gereken çalışmalar yapılır ve küre şeklindeki ışıklı toplar geceleri yeniden çalıştırılmaya başlanır.
Sayın ilgililerin dikkatlerine sunuyoruz.."

TEŞEKKÜR PANOSU

ÇOK ÖZENLİ BİR ÇALIŞMA

"Evimizin mermer zeminlerindeki temizliklerin ve silim işlemlerimizin gerçekleştirilebilmesi için başvurduğumuz Uzman Doğaltaş firması sahibi Mehmet Karaaslan'a ve büyük bir titizlikle çalışan ekibine teşekkür etmek istiyoruz.
Hassas ve son derece özenle yapılan işleri yakından izleyen, ayrıca iş takibi ve bitiminde bir noksan olursa hemen gelip gereğini yaptıran, işler bitmeden ve beğendirmeden ücretini de almayan Sayın Karaaslan çok farklı bir iş insanı.
Ayrıca söz verilen bir süre içinde yapılan işler de tamamlanarak teslimat yapılıyor.
Tekrar teşekkürler ve işlerinde başarılar dilerim.."

Dinçer ER

SU KESİNTİSİ

BUSKİ Genel Müd. Kanalizasyon Dairesi Bşk.'nca yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi, Ovaakça Eğitim Mah. Yörük Sokak ve civarında 27 Haziran - 20 Temmuz 2019 tarihleri arasında, saat 8-18 arasında zaman zaman su kesintisi yapılacak. Okurlarımızı önlem alması için uyarıyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.