Hava Durumu

Mutlugiller'den güzel bir seçim çalışması..

Yazının Giriş Tarihi: 10.03.2019 07:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.03.2019 07:53

Karacabey ilçesinin 'Mobil Başkan'ı Ali Özkan, eşi Gülden Özkan, hukuk fakültesi mezunu büyük kızı Sena ve iç mimarlık son sınıf öğrencisi küçük kızı Serra ile güzel ve mutlu bir bir aile tablosu oluşturarak bir arada 31 Mart yerel seçimlerine heyecanla hazırlanıyorlar.
Özkan Ailesi, geçenlerde pazaryerine gidip ilçe sakinleriyle bir araya geldiler ve esnafa hayırlı işler dilerken vatandaşlara da belediyenin armağanı olarak bez torbaları dağıttılar.

Başkan Özkan, her fırsatta ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye, onların dilek ve sorunlarını dinlemeye özen gösterirken bu kez de aile bireylerinin da katılımıyla farklı bir tablo çizdi.
Pazaryeri turunda ilçe sakinleri Özkan Ailesi'ne büyük ilgi gösterirken Başkan göreve geldikleri günden bu yana, ilçenin geleceğini inşa etmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini, istişare kültürüne büyük önem verdiklerini ve Karacabey'i 'ortak akılla' yönettiklerini buna da devam edeceğini belirtti.

Mutlugiller'e mutluluklarının devamını dilerim.

GÜZEL SÖZLER

*- "Karşılıksız aşk; ayağındaki nasır gibidir. Ya canın acıya acıya yürürsün, ya da canını acıta acıta onu oradan kazırsın.. İkisinde de tek gerçek; canın çok ama çok yanar."

*- "Hayatına doğru anda gelen yanlış insana gösterdiğin toleransı, yanlış zamanda gelen doğru kişiye göstermedikçe devamlı olarak üzülen sen olursun."

*- "Herkes geceyi beraber yaşar ama herkesin karanlığı birbirinden farklıdır."
*- "Kimin doğru olduğunu tartışmayın, neyin doğru olduğuna karar verin."

(Derleyen Asu Meral ÖZTÜRK'e teşekkürler)

PAZAR NEŞESİ

'AYAKKABI':- Temel yeni bir ayakkabı almak için ayakkabıcıya gitmiş.

Uzun süre araştırıp beğendiği ayakkabıyı almış. Parasını ödeyip dükkandan tam çıkacakken satıcı: "Aklınızda bulunsun Temel Bey, ayakkabı yeni olduğu için ilk hafta belki biraz sıkabilir" diye uyarmış. Bunun üzerine Temel :

"İyi o zaman ben de ilk hafta giymem daaa.."

(Teşekkürler Hulusi ÇIRACIOĞLU)

YENİ BİR KİTAP

'ZAMANIN DURDUĞU YER':- Yazar Ülker Üner Doğan Kitap'tan çıkan 'Zamanın Durduğu Yer' isimli eserinde okurlarıyla buluşuyor.

Sıradan bir evlilik, iş yaşamı içindeyken beklenmedik ani bir aşk ve değişen yaşamlar ile kaderin cilvesiyle oluşan başka planlar bu eserde dikkat çeken bir öyküyle anlatılıyor.

GELECEĞİN USTA FOTOĞRAFÇILARI

ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Öğretim Kurumları İlkokul 2-C sınıf öğrencileri fotoğraf sanatına karşı çok ilgili.
Bu nedenle öğretmen Elif Koç, öğrencisi Demir Demiribil'in büyükbabası, BUFSAD onur üyesi, fotoğraf sanatçısı Haşmet Demiribil'i Edremit'ten okullarına davet edip öğrencilerine fotoğraf sanatının özelliklerini anlattırdı..
Öğretmen Koç '6-12 yaş grubu öğrenciler sanat dünyasında kaybedilmemiş dahilerdir. Bu nedenle fotoğraf bilgilerini geliştiren öğrenciler "bakmak-görmek-düşünmek-empati ve zeka gelişimiyle farkındalık yaratarak derslerinde daha başarılı oluyor. Doğaya farklı bakış açısı getiren, hayal gücü ile sanat dünyasına merhaba diyen ve ileriki yaşlarda boş vakitlerini güzel bir hobi olan fotoğraf çekeceklerine aracı olmaktan mutluluk duyuyorum' dedi.
Bu nedenle okul yönetiminin onayını alarak BUFSAD Fotoğraf Derneği işbirliğiyle 'İlk Adım Fotoğraf Eğitimi'yle yapacakları Bursa Hayvanat Bahçesi'nde çekimler tamamlanarak yıl sonunda açılacak sergide sertifika töreni düzenlenecek.

SATRANCIN ŞAMPİYONLARI

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) kapsamında gerçekleştirilen 'Büyükşehir Satranç Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu.
17 ilçeden 93 bin öğrencinin arasından finale yükselen 200 öğrenci Bursa şampiyonluğu için mücadele etti.


Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında düzenlenen Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) öğrencileri sporla buluşturmaya devam ediyor. Bu yıl 250 bin öğrencinin sporla buluşturulması hedeflenen BOSE kapsamında 17 ilçedeki tüm ilkokul ve ortaokullardan 93 bin öğrencinin mücadele ettiği Büyükşehir Satranç Turnuvası il şampiyonasında çocukların iletişim kurma, problem becerilerini artırma, baskı altında karar verme, sorumluluk alması gibi amaçlar taşıyan etkinlikte, finalde mücadele eden 200 öğrenci şampiyonluk için ter döktüğü yarışma Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi ve final müsabakalarında 3,4,5 ve 6. sınıflar kategorilerinde mücadele eden ve dereceye giren sporcular madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Şampiyon satranççılarımıza tebrikler..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.