Hava Durumu

Millet Bahçesi hakkında

Yazının Giriş Tarihi: 29.07.2019 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.07.2019 08:13

Büyükşehir Belediyesi'nin eski Atatürk Stadyumu yerine yapacağı Millet Bahçesi, Kültürpark yanına değil de Beşyol'a yapılsaydı yeşile ihtiyacı olan semtler buradan faydalansa acaba olmaz mıydı?.
Vatandaşlar burada yapılacak Millet Bahçesi'nde çayını-kahvesini içerdi, mutlu olurdu..

Çünkü; Beşyol'daki trafik sinyalizasyon lambalarının yanında, kentsel dönüşüm adı altındaki tamirhanelerin yıkımları sonrası bölge dört yıldan bu yana atıl vaziyette duruyor.
Bu yüzden Küçükbalıklı girişinde yayalar bozuk yollardan gelip geçerken çok zorlanıyorlar. Boş arazi ise otopark halini aldı. Çöp yığını içinde.
Beşyol bölgesinde hemen hemen her gün oto boyacısına gelenler araçların pasta cila boya işleri yapılırken sokak sakinleri sağlığa zarar veren bir ortamda kalıyor. Sokaklar bu bölgede araç yağı ve pislikten geçilmiyor. Altınova, Yeşilova, Beşyol, Fatih mahalleleri bugün artık şehir merkezinde sayılır.
Acilen hizmete ihtiyaç var.
Beşyol Köprülü Kavşağı'nın kol çalışmaları ve yıllardır bitirilemeyen T/2 Tramvay hattı ne zaman tamamlanacak?
İstanbul Caddesi boyunca dükkanların önünde çakıl taşlı yoldan yürümek çok güç. Cadde boyunca yayaların yürüyecekleri kaldırım dahi yok.
Bursamız için canla başla çalışıldığını görmek istiyoruz.. Saygılarımızla.." - Beşyol bölgesi sakinleri

SEÇİMLER BİTTİ ÇALIŞMA STOP!..

"Osmangazi, Demirtaş bölgesi, Sakarya Mahallesi'nde Akçaköy Caddesi ile 871. Sokak birleşiminde bulunan boş bir alana çocuk parkı yapılması için çalışmalar 31 Mart seçimlerinden kısa süre içinde gerçekleştirildi.. Fakat seçimler bitti, çalışmalar da stop etti.. Herhangi çalışma olmadı, olmuyor..
Seçimlerden sonra mahalle muhtarı ve vatandaşlar olarak birlikte Osmangazi Belediyemiz'e imza toplayıp verdik.
Ama bir arpa boyu gelişme yok!..
10 bin nüfuslu Sakarya Mahallemiz'e ivedilikle söz verildiği gibi bu alana çocuk oyun parkının gerçekleştirilmesini istiyoruz.
Saygılarımızla.." Mahalle sakinleri

KONTEYNER BEKLİYORUZ

"Nilüfer ilçemizdeki Barış Mahallesi, Nilüfer Hatun Caddesi yanındaki Hacıoğlu Kebapçısı'nın karşısında bulunan büyük bir alan ve yine aynı semtte Atevler Mahallesi, Ali Rıza Bey Caddesi'nde Adalet Kent sitesi ile Bakgör Residance arasında kalan eski basın ormanı alanı resmen çöplük gibi..
Bu semtlerde bulunan okullarda yapılan çeşitli sınavlar için gelen öğrenci velileri çocuklarını beklerken yiyecek ve içeceklerine ait poşetler, şişeler, boş ambalajlar buralarda kümelenmiş duruyor.
Bu yüzden Belediyemiz her iki alana da birer konteyner koyarsa büyük oranda bu pisliklerin önlenebileceğini belirtip dikkat çekiyor, rica ediyoruz.
Güzel Nilüfer'in güzellikleri bozulmasın!.." Saadet IŞIL - Keriman ATEŞ

TEHLİKE YARATAN RÖGAR KAPAĞI

"Nilüfer ilçemizdeki Çamlıca Mahallesi, Kavakdere Caddesi ile Büşra Sokak'ın kesişme noktasında bulunan rögar kapağının çevresi oldukca derin sayılabilecek bir durum arzediyor. Bu durum da uzun zamandan bu yana buradan gelip geçen araçlar için olumsuzluklar yaratıyor. Nilüfer Belediyemiz'in veya BUSKİ Genel Müdürlüğü'nün ilgili birim yöneticilerine durumu aksettiriyor ve gerekli onarım çalışmalarının yapılmasını diliyoruz. Saygılarımızla.." Namık YILMAZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.