Hava Durumu

Mescidimizde büyük rötar!..

Yazının Giriş Tarihi: 28.09.2019 09:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.09.2019 09:08

Osmangazi ilçesi, Hamitler TOKİ sakinleri olarak bir beklentimizi sayın yetkililere ulaştırmanızı rica ediyoruz.
Aradan çok uzun bir zaman geçti ama daha dün gibi hatırlıyorum. 2019 Şubat ayı yerel seçimlerden iki ay önce cumartesi sabah saat 8'de mahallemizde kamyonlar, kepçeler çalışmaya başladı.
Konu komşu toplanıp hemen meydana indik. Yapılan çalışmanın ne olduğunu sorunca mescit yapılacağı bilgisine ulaştık.
Aynı zamanda bu mescidin etrafındaki duvarlar da 'geriye alınacak' dendiğinde çok sevindik. Her şey adeta güllük gülistanlık oldu.
Çalışmalar hızla devam edince tüm komşular önümüzdeki ramazan ayı geldiğinde Yenikent Mescit inşaatı biter diye düşündüler.
Hatta Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar da buraya gelip inşaat için açılış töreni düzenlemişti.
Beklenen seçimler gerçekleştikten sonra maalesef mescit inşaatının tamamen bir seçim yatırımı olduğunu mahalle olarak yorumlamak zorunda kaldık..
İnşaatın tamamlanması için önümüzdeki 2024 yerel seçimleri öncesi mübarek ramazan ayını mı bekleyeceğiz acaba?.
Ne dersiniz sayın yetkililer? - Mesut SOLAKLAR

SN. BAŞKAN TURGAY ERDEM'İN DİKKATİNE

"Nilüfer ilçemizdeki, Ataevler bölgesinde bulunan Adalet Kent Sitesi ile karşısındaki Bakgör Rezidans arasında kalan geniş bir alanımız var. Bu alanımızın yarısı ağaçlandırılmış bir durumda. Ama diğer yarısı ne zamandan beri bomboş bir şekilde duruyor. Yeşile ve ağaca önem veren Belediye Başkanımız Sayın Turgay Erdem'in bu alanı da ağaçlandırması için lütfen harekete geçmesini saygılarımızla rica ediyoruz.." Çevre sakinleri

UN UFAK DAĞILIYOR

"Çamlıca Mahallesi sakinleriyiz.. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde bulunan bir rögar kapağının çevresi her geçen gün biraz daha un-ufak dağılıyor..
Buradaki dağılan kısımlarda da derin çukurlar oluştu ve oluşmaya devam ediyor...
Gerekli onarım yapılmazsa çukurlar iyice derin hale gelebilir. BUSKİ'nin ilgili birim yöneticilerinin dikkatine saygılarımızla sunarız." Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

ALO, BURASI NİLÜFER

"Gazetenizdeki köşenizde yayınlanan 'Fırat Sokak Manzarası' başlıklı okur yakınma yazısı üzerine kamuoyu bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur.
Bahse konu bölgede BUSKİ bir çalışma yapmıştır. Söz konusu taşların çalışma sonrası yeniden yerine konulması veya kaldırılması ilgili kurumun sorumluluğundadır.
Sorunu ilgili kuruma ilettiğimizi ve konunun takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz." Nilüfer Bld. Basın Bürosu

SN. DR. YILMAZ'A

"Rahatsızlığım nedeniyle, başvurduğum Özel Bursa Hastanesi hekimlerinden iç hastalıkları uzmanı Sayın Dr. Harun Yılmaz ve tüm hastane personeline gösterdikleri yakın ilgi, şefkat ve başarılı tedavileri nedeniyle açık teşekkürlerimi sunarım." O.E


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.