Hava Durumu

Meraklı küçük yaramazlar için olası bir tehlike!..

Yazının Giriş Tarihi: 05.08.2019 09:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.08.2019 09:06

"Bursa Büyükşehir Belediyemiz'in sayın ilgili şube müdürlüklerine iletilmesi amacıyla fotoğralarını çekip mail'imizle birlikte gönderdiğimiz iletimizin köşenizde acilen yayınlanmasını rica ediyoruz.
Bizler; Osmangazi ilçemizdeki, Muradiye Mahallesi sakinleriyiz..
Semtimizde bulunan Çınarönü Belediye Otobüs Durağı'ndan yararlanmaktayız. Fakat bu yakıcı, boğucu sıcak havalarda durakta otobüs beklemek sağlığımız açısından da tehlike yaratıyor.
Özellikle yaşlı yolcular için sorun daha da önem taşıyor.
Halbuki; buradaki BOİ durağının çevresinin olduğu yer oldukça geniş. Bu alana gölge yaratabilecek bir ağaç dikilmesi hem tarihi bölgemize bir güzellik katacak hem de bizleri otobüs beklerken yakıcı güneşten kurtaracak.
İkinci bir sorunumuz da olası bir tehlike.
Fotoğrafta da açık bir şekilde görüldüğü gibi burada üzerinde 'ölüm tehlikesi' uyarısı bulunan bir elektrik kutusuna enerji taşıyan hattın beton zemin üzerindeki ucu tamamen açıkta kalmış!.
Zamanla açıktaki bu elektrik kablosu meraklı küçük yaramazlar için burada oyun oynarken beklenmedik durumlara sebebiyet verebilir..
Saygılarımızla." - Çevre sakinleri adına Dinçer ÖZGEN

MAHALLENİN ADINA HİÇ YAKIŞMIYOR!..

"Nilüfer ilçemizde, Kültür Mahallesi'nde bulunan Azimli Sokak'ta köşe başına yakın konumdaki bölgenin başındaki alan ve yol kenarı uzun zamandan biri adeta bir çöp dökme köşesi gibi kullanılıyor..
Kültür Mahallesi adına hiç yakışmayan bu manzaradan kurtulmak istiyoruz. Buraya çöp konteyneri konulsa sorun tamamen son bulur. Biraz duyarlılık lütfen." Çevre sakinleri

DEMİRALİ MAHALLESİ VE BUSKİ'DEN İLGİ

"Mustafakemalpaşa ilçemizdeki Demirali Mahallesi sakinleri olarak uzun zamandan bu yana BUSKİ'nin göstereceği biraz ilgiyi dört gözle beklemekteyiz..
Fotoğrafta da görüleceği üzere rögar kapakları çevresi perişan. Buradan gelip geçerken araçlarımızı mahvediyor.
Onarım ne zaman yapılacak?.." Adının açıklanmasını istemeyen bir okur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.