Hava Durumu

Lütfen bu alanı ağaçlandırın

Yazının Giriş Tarihi: 26.01.2018 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.01.2018 07:46

"Ağaç dikme mevsimi içindeyiz.
Özellikle Nilüfer Belediyesi tarafından yeşillendirme ve ağaçlandırmaya büyük önem verildiğini gazetenizdeki haberlerden takip ediyorum.
Hatta belediyece 25 bin ücretsiz fidan dağıtımının başladığı da gerçekten sevindirici.
Daha yeşil Bursa için güzel önerilerin ışığında bir konuya değinmek istiyoruz.
Geçen sene Nilüfer Beşevler Konak Mah. Bölge Parkı önündeki havuzlu bölgeye gölge veren ağaçların dikimi ve oturma grupları için ricada bulunmuştuk. Fakat maalesef olumlu bir gelişme olmadı bugüne dek.
Madem bu kısım artık gelişigüzel araç parkı haline geldi hem bu çirkinliği önleyecek hem de bu kocaman alanı yayalaştıracak şekilde gölgelik ağaçların dikilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. (Gönderdiğimiz iki kare fotoğrafta da bu çok belli)
Sayın belediye başkanlarımızın hedefi daha yeşil Bursa olduğuna göre bu devasa meydanın çorak hali üzüntü veriyor. Oysa burası yaz sıcaklarında eski Belediye Binası arkasında Tuz Pazarı girişindeki gibi ağaç gölgeli ve oturma gruplu yayalara adanmış bir alan olsa daha güzel olmaz mı?.
Yetkililerin konuya el atacağını ve bu alanı yemyeşil ve yayalara özel bir alan yapacağını umut ediyoruz. Çok saygılarımızla.." - Nedret SAYMAN ve bir grup çevre sakini

Heykel saatine lütfen dikkat

"Bursamız'ın misafir odası sayılan Cumhuriyet Alanımız'daki meydan saatinin kaidesinde bulunan ve pirinç harflerle yazılmış bulunan yazıya lütfen dikkat!.
Pirinç harflerle yazılmış olan '11 Eylül 2007' tarihindeki harflerden bazıları düşmüş veya meçhul kişilerce belki de yerlerinden koparılmış.
Çünkü şu anda buradaki yazı sadece ve sadece '11 lül' şeklinde. Ve 'Ey' harflerinin yerinde yeller esiyor!.
Şehrimizin en merkezi yerindeki durum uzun zamandan beri böyle. Belki bir yetkilinin dikkatini çeker diye bekledim ama görüntü değişmeyince gazetenizdeki köşenizden duyurmak istedim.
Eksik harflerin tamamlanması gerekiyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin dikkatlerine saygıyla iletiyorum." - Özcan TARZAN

65 yaş üstünün çektiği çile

"Görükle'de oturan 65 yaş üstü sakinler olarak 'bazı' halk otobüsleri şoförlerinin yakışıksız davranışlarından dolayı çok rahatsız oluyor ve üzülüyoruz.
Bunun sebebi ise Büyükşehir Belediyesi'nin bizlere sağladığı ücretsiz seyahat edebilme imkanına bazı şoförlerin tepki göstermeleri.
Bu yüzden tatsız münakaşalar yaşıyor ve diğer yolculara da mahcup oluyoruz.
Bu arada bazı duraklarda yaşlı yolcu gören otobüsler durmayıp o yolcuyu almadan gidiyorlar.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü ile BURULAŞ yöneticilerine durumu aktarıyor ve bunların önlenebilmesi için gerekli tembihlerin yapılmasını acilen rica ediyoruz.. Saygılar.

Mıknatıs Çocuk ve Minişler Müzikali

Yıldırım Belediyesi sömestr tatilinde çocuklara birbirinden eğlenceli tiyatro oyunlarını sahnelerken çocuklar keyifli bir yarıyıl tatili yaşıyor.
Barış Manço Kültür Merkezi'nde 27 Ocak'a kadar devam edecek 'Çocuk Tiyatroları Festivali'ne yoğun ilgi var.
Çevreyi koruma konulu oyunlarda çocuklar doyasıya eğlenirken interaktif yapısıyla eğitici oyunlarda çevreyi ve doğal kaynakların korunmasına yönelik bilgiler ediniyor.
Çocuklar, kendilerine bu fırsatı tanıyan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibine teşekkür ediyorlar.
'Çocuk Tiyatroları Festivali' bugün saat 11 ve 14'te 'Mıknatıs Çocuk' cumartesi günü saat 11 ve 14'te 'Minişler Müzikali' isimli oyunlarla devam edecek.

BURSAGAZ'dan bir yanıt

"Vatandaş Hattı köşenizde 24.1.2018 tarihinde Gölyazı ile ilgili yayınlanan okur yakınması ve Bursalılar'ın talep ve şikayetlerine yer verdiğiniz için teşekkür ediyoruz.
Bursagaz olarak, Bursa'nın her bölgesine ulaşarak, Bursa halkını çevreci ve konforlu doğalgaz ile buluşturma vizyonumuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz.
2017 yılı yatırımlarımız kapsamında, Gölyazı'da başladığımız doğalgaz altyapı çalışmalarımızın tamamlanmak üzere olduğunu paylaşmak isteriz.
BURSAGAZ olarak, altyapı çalışmalarımız tamamlandıktan sonra Nilüfer Belediyesi'nin yönlendirdiği sokaklardaki yüzey kaplama çalışmalarını ivedilikle gerçekleştireceğimizi belirtir, duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.
Gazeteniz aracılığıyla kamuoyunun bilgisine sunarız."
Saygılarımızla." - Bursagaz Kurumsal İletişim

TURKCELL'in duyarlılığı

"24.1.2018 tarihli gazetenizdeki okurunuz Alpay Arpat'ın kapsama konusundaki mektubuna yer verdiniz.
Bahsi geçen kapsama durumuyla ilgili bilgiyi sizinle paylaşmak istiyoruz.
Abonemiz, 22 Ocak tarihinde çağrı merkezimize ulaşmış ve şebeke sorunuyla ilgili bir bildirimde bulunmuştur.
Ardından çağrı, TURKCELL yetkililerine yönlendirilmiş, yaptığımız inceleme sonrası, abonemizin evine servis veren istasyonumuzda oluşan bir arıza nedeniyle kapsama sorunu yaşandığı tespit edilmiştir.
Yapılan müdahaleyle problem çözülmüş, abonemizden de bununla ilgili teyit alınmıştır.
Dikkatinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla." -TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.